Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
otázka je jak nebo kde hledat na pozemku hlavní uzávěr vody. Myslel jsem, že máme na pozemku uzávěr vody, ale jednou přišel soused , že prý potřebuje zastavit vodu a onen uzávěr není pro náš barák, ale sousedův. A od té doby mne to vrtá hlavou. Na vstupu do domu uzávěr máme pak měřič a rozvod vody. Ale zajímalo by mne kde hledat nebo jak najít hlavní uzávěr přípojky k domu. Na obci nebo na vodármě žádné takové informace nemají.Děkuji za info.
Michal
Na vodárnách o tom musejí vědět, nebo dojdou s takovým přístrojem a ten to zjistí. Musíte se s nimi domluvit. Často je to fakt zábavné. Popíši, co se nám stalo před pár lety. Najednou nám začala vlhnout zem ve sklepě. Zavolali na vodárny - přišel chlap, cosi změřil a prý nám prasklo cosi u hlavního uzávěru - 50 let starého. Hm. Bylo to jako havárie, bagrovali atd...Nakonec zjistili, že to prasklo u /promiňte, ale je to tak/ u baby bydlící naproti přes silnici - někteří z druhé strany ulice měli uzávěry na naší straně. Náš starý uzávěr, který byl asi metr od té baby, v pořádku. Přesto vše vyměněno. Závěr - baba naproti ani nevěděla, že jí tam něco teče / bydlí do kopce/, my jsme za to dali několik tisíc - byla v tom i sleva, jakože je to havárie a dali nám i nový poliš / taková umělá hadice místo starých trubek/ k našemu domovnímu uzávěru. No a za 2 roky se dělal celý nový přivaděč a ostatní měli ten domovní přívod v polišu zadarmo. Já už se musím smát, jinak bych probrečela celé dny, co se nám furt děje.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.