Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit myčku CANDY

Od: sisi* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den, mám dotaz.

Vlastním myčku CANDY CSF4570E/EX a svítí ti všechny čtyři kontrolky. V návodu jsem si přečetla, že jde o PŘEPLNĚNÍ, na přívodu je příliš mnoho vody...V myčce již žádná voda neni, světýlka nezhasnou a žádný program nejde spustit. Myčka se po zapnutí tváří jako by vypouštěla vodu, potom vrčet přestane, ztichne a světýlka svítí dále a žádný program nejde spustit. Reset nejde, nepomohlo ani odpojení od sítě. Může mi někdo poradit, jestli máte stejnou zkušenost?... Předem děkuji Dobromila.*uspech*

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

luciferkaa*
hodnocení

3x

Myslim, ze by ste to dama doma opravovat nemala, moze to narobit este vacsiu skodu, radsej zavolajte tam kde ste to kupila a pokial je to v zaruke mala by ste k tomu mat bezplatny servis...

kejki
hodnocení

0x

Evidentně paznehtí překlad, zkuste návod v jiném jazyce, jestli nebude dávat smysl. Spousta myček má dole na dně čidlo, když teče, tak to sepne čerpadlo na vyčerpání vody a jinak to nic nedělá. Z čehož plyne - návštěvě opraváře se asi nevyhnete.

sisi*
hodnocení

Děkuji všem, kteří se mi snažili nějakou radou pomoci. Zavolala jsem opraváře a ten mi poradil, odpojit myčku od přívodní hadice a od odpadu, položit myčku na záda a nechat z ní vytéci vodu, která se drží v nádržce. Tím klesl plovák a myčka už zase funguje bez závad. Kdyby jste někdo měl podobný problém, můžete to vyzkoušet. Ještě jednou děkuji všem.
tony17

Zdravím a moc Vám musím poděkovat. Mám tu samou myčku a opravdu to funguje jak kste psala. Přesně ten samý problém a trik o který jste se podělila je skvělý. Myčka už funguje jak má. Ještě jednou díky za info.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]