Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Dřevěné schůdky do bazenu

Od: petrsvetr* odpovědí: 5 změna:

Zdravím, řeším dřevěné schůdky do bazenu. Koupil jsem bazen florida kde výška je 122 cm. Řeším jaké schůdky, ty plastové co se k tomu prodávají tak jim moc nedůvěřuji. Mám 140 kg :-/ tak řeším že bych vyrobil ze dřeva, nikde jsem na takové nenarazil. Je nějaký důvod proč nepoužít dřevo na schůdky?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Když dřevo, tak na tuto situaci jedině dub. Žádný jiný to dlouhodobě nevydrží.

hodnocení

0x
Dřevo se rozmaci. Muselo by být potřene lodním lakem a vyrobené ze dřeva jako třeba dřevěné čluny.
Cena by byla vysoká.

hodnocení

0x

Vlhké dřevo strašně klouže. K bazénu jsme koupili z kovových trubek, máme je již 12 let a jsou netknuté, tenkrát jsem nikde ani jiné neviděla. Nášlapné plošky jsou umělá hmota, ale pevná.

kimbert*
hodnocení

0x

Tyto unesou 150kg ,ale ta cena... mountfield.cz/...

berger*

Takže třeba dítě do bazénu neodnese...*smich*. To je na hraně...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]