Nejste přihlášen/a.
Mám složený nábytek z několika kusů mírně odlišného odstínu, na všech jsou letokruhy dřeva, které chci na nábytku zachovat. Lze docílit jednotícího nátěru lakem, když žádoucí výsledek má být odstín dub světlý, ale některé kusy jsou mírně tmavších odstínů přírodního dřeva? Nějaký nápad, jak na to? Přetřít Balakrylem znamená ztratit letokruhy přírodního dezénu, předpokládám. Moc děkuji za radu a tipy.
Jednou jsem pomáhala kolegovi se stěhováním. Měla jsem za úkol být venku a hlídat věci před naložením. Vedle mě skládali starou paní. Skládali va chodník její nábytek. Měla tam několik věcí natřených hráškově zelenou a béžovou barvou. Přišlo mi to strašně ubohé, jakože výsledek celoživotního snažení. Pár skříní natřených balakrylem. Bylo mi paní velice líto a slíbila jsem si, že nikdy, nikdy v životě nebudu na tom tak zle, abych musela renovovat nábytek nátěrem. Opravdu se stalo, že jsem měla bídu, ale bez nábytku jsem se obešla. Stačil gauč, konferák, něco pod televizi a knihovna. Pár triček se do skříně vešlo. V dětském pokoji to bylo podobné. Nakonec jsem zjistila, že žádné "stěny", na vystavování křišťálu nepotřebuji. Vestavěné skříně vyřešily skladovací prostory.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.