Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Špatné profily v sádrokartonu? Viz foto

Od: boban® odpovědí: 7 změna:
Jedná se o PODHLED.
Za prvé si myslím že profil CW by měl být svislý a ne vodorovně, za druhé je ještě tak blbě otočili, že mají jen jednu stojinu.
doplněno 03.07.20 10:31: Video
doplněno 03.07.20 10:46: Přidávám i druhé video, kde je vidět nestabilita při zatížení tahem-směrem k zemi

VID_20200703_102834.mp4 2.38 MB
VID_20200703_104410.mp4 2.36 MB

Špatné profily v sádrokartonu? Viz foto
Špatné profily v sádrokartonu? Viz foto #2
Špatné profily v sádrokartonu? Viz foto #3

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

5x

Ty fotky nic moc,ale nejedná se o samonosný rošt D13? Ten se dělá z CW.

doplněno 03.07.20 10:23:

Porovnejte to s tímto.

hodnocení

@berger
Díky, nahrál jsem k fotkám i video soubor, mrkněte na to. A v tom odkazu co jste poslal jsou taky CW profily jako vodorovné, ale vždy dva prisroubovane k sobě, tady jsou položeny jen samostatné NEzdvojené CW 50×50mm a položeny tak blbě, že díru mají do strany, takže je jen v podstatě jedna stojina.

Tak abych to uvedl na pravou míru, s jednoduchými CW profily lze tento podhled použít do šířky místností 2,5 m, vzdálenosti CW profilů max 0.5 m

berger*

Jsem ted na superstarem NTB,video nepřehraji. Jak píše pan kolega,záleží na rozměrech a roztečích. V tom manuálu dole je i jednoduchá konstrukce. Asi dobrý...

hodnocení

@berger
Díky za odpovědi

hodnocení

4x

Neshledal jsem na tom nic špatného, je to vlastně příčka na vodorovno

hodnocení

0x

Nevidím detaily, ale běžne se dělá samonosný strop D131 z profilů CW. Přesně dle projektu firmy Knauf.

Na videu to je OK, ty pohyby co děláte rukou, nikdy nenastanou, vše je OK, pokud jsou dodrženy rozměry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]