Nejste přihlášen/a.
Prvotně bych potřeboval vybourat otvor pro posuvné dveře šířky 80 cm do "styropru, syroprexu", či jak se to jmenovalo tenkrát, je to vlastně Ytong s železnou armaturou. Následně provést "zpevnění" vybouraného překladem, takže předpokládám úhelníky z obou stran.
Případně instalaci posuvných dveří šíře 80cm.
Dále potřebuji vyzdít z Ytongu, či z SDK stěnu o rozměru 255 x 280 cm (panelák)
mám 2 varianty :
1) Ytog o šířce 7,5 cm, natažení lepidlem s perlinkou a štukování z obou stran
2) SDK s vatovou izolací (zvuk)
To vše do úpravy před malováním.
Pokud by někdo měl odhad ceny, budu moc rád pro obě varianty.
Bourací práce mohu provést sám, případně po dohodě s šikovným řemeslníkem pomoci při pracech či přesunu materiálu, v rámci zlevnění a zrychlení . . .
Konkrétní cenové nabídce (či tipu na prověřenou osobu) se nebráním, naopak ji uvítám.
Jedná se o lokalitu Praha - Prosek, ulice Vysočanská.
V případě spokojenosti mohu nabídnut práci na rekonstrukci koupelny a WC.
Neplatím zálohově, ale jsem ochoten platit ihned po dodání materiálu, případně po odvedení práce.
Omlouvám se případným přispěvovatelům, ale na mejlu budu trvale až v pátek, jinak jen sporadicky, takže nebudu reagovat okamžitě.
Děkuji za názory a případné nabídky.
Když potřebuji zhruba cenu,
spočítám si to zde:
Pokud si to nedovedete spočítat, musíte pozvat 5-10 řemeslníků a oni Vám to spočítají a Vy si pak vyberete.
Děkuji za odkaz, ale v podstatě nic neřeší . . .
Zhruba cena za práci Ytong či nejdražší "příčka mezibytová" ze SDK (bez izolace) je stejná, cca 4 500,- Kč. Pokud jsem to dobře zadal.
Toto je však jen cena za práci.
Nevím, kolik stojí Ytong, lepidlo,perlinka, štuk, případně kolik stojí komponenty na SDK, SDK desky, izolace atd.
Nejsem odborník, proto bych rád znal CELKOVOU CENU, včetně materiálu, dopravy a podobně.
Někdo má třeba výraznou slevu na materiál za odběry, jiný je plátce či neplátce DPH někdo může mít přebytečný materiál, neví co s ním a rád si "přivydělá" na melouchu . . .
Čistě hypoteticky,protože jsem mimo soutěž,opačný konec republiky - pokud bychom jednali spolu,řekl bych Vám - "rozpočty nedělám,považuji je za ztrátu času. Pokud chcete,abych pro Vás pracoval a dohodneme termín,který bude oběma vyhovovat,udělám to v hodinovce,faktury za materiál z obchodu Vám předložím k proplacení. Pokud nejste můj stálý zákazník,chci zálohu,je mi jedno,jakou. Denně Vám pošlu vyúčtování práce a materiálu,pokud záloha je vyčerpána,končím,dokud nedostanu další". Asi bychom se nedomluvili,že?
Stavění v hodinovce? V dnešní době? ANO, proč ne, když na to lidi kývnou? Za kolik hodin to uděláte?
Na bourání otvoru š.80 cm do porobetonové příčky,které byly použity na Proseku , která je vyztužena sítí, nepotřebujete překlad. Unese se to samo. Stěnu z Ytongu nebo SDK vidím na cca 10 000 Kč. A zálohu na materiál vybírám předem cca 5000 Kč tentýž den, co se zahájí práce.
Konečně rozumná odpověď.
Pokud byste měl zájem o zakázku ozvěte se, prosím, na mejl : moneom@seznam.cz
Možná tomu nerozumím,ale - cenová nabídka zní,že požadované práce zvládnete za deset litrů s materiálem? Vidím tam výřez do jedné zdi,předpokládám zapravení toho otvoru,jak to bude s okolím toho výřezu? Instalaci posuvek - znám posuvky do pouzdra,to by šlo cenově úplně jinam a posuvky před stěnu,nejlevnější umím koupit kolem čtverky. A komplet stavbu jiné zdi z ytongu. Za desítku toto komplet bych musel dotovat. Pokud těch deset tisíc bylo jen za tu zeď,budiž,ale tazatel požaduje více, Mýlím se v něčem?
Bourací práce mohu provést sám, případně po dohodě . . .
Psal jsem že případné bourací práce mohu provést sám (po dohodě), takže by se vlastně jednalo pouze o zapravení okolí otvoru, jak píšete Vy.
Případně instalaci posuvných dveří šíře 80cm . . .
Jde o posuvky před stěnu (do které bude vybourán otvor), Dveře si budu platit sám, v "zadání" není, že je chci dodat v ceně. Již je mám vybrané ale rád bych výběr konzultoval s případným dodavatelem prací.
Nevidím důvod, proč kvůli instalaci posuvných dveří (před stěnu) bourat celou stěnu a stavět novou, když by stačilo jen vyříznout odvor do stávající (nenosné) zdi, pokud jsem Vás dobře pochopil.
O dveřích do pouzdra jsem také uvažoval, ale jak správně píšete, je to cenově někde úplně jinde. V tom případě bych vyboural celou stěnu a nejsíše volil SDK i na druhou příčku.
Teď se rozhoduji mezi SDK a Ytongem, neb na "Ytong" by ta plánovaná příčka měla navázat.
Zelené je z původního dotazu zde.
Samozřejmě předpokládám návštěvu a na místě a dle zvážení různých variant konečnou dohodu o ceně. Jak již berger psal výše, vždy se najde něco navíc (tady třeba průchod trubek topení) . . .
Ale to spíše jen upřesňuji "zadání", neb otázka či reakce nebyla určena mě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.