Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vytékající voda z bazénu, jak najít díru?

Od: petr15 odpovědí: 5 změna:
Dobrý den, z bazénu nám začala pomalu, denně asi o 1,5 cm, vytékat voda. nevytéká ze stěny ale ze zdola(viz obrázek). Veškeré otvory filtrace nebo výpustě jsou přesně na druhé straně. Pod bazénem je též voda, ale dále než na kraj se nepodívám.Chci se zeptat, jak takovou díru odhalí. Bazén Marimex Florida 3,66x0,99m.
Vytékající voda z bazénu, jak najít díru?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

4x

Zkusit najít to můžete. 1,5cm denně to může být podle velikosti bazénu 150-200 litrů.
Potápěčské brýle, šnorchl a pořádně koukat a rukou ošahat dno.

Pokud najdete dírku, prodávají se lepící sady pro použití pod vodou.

hodnocení

3x

Asi nijak, až po vypuštění. Páč pochybuji, že malou dírku na dně někdo najde při potopení.

koky
hodnocení

0x

a co zkusit pokládat postupně kus fólie na dno, v místě průsaku by se měla přisát..

Nesmysl, tak velká díra tam určitě není, aby přisála igelit. Je vidět, že jste to nikdy nezkoušel.

kedar76

dobrý den, měl jsem stejny problem a dirku jsem našel a to tak že jsem sledoval pohyb špíny na dně stahovala se do jednoho místa.použil jsem poté folii za cca 100 kč v moutfildu pro lepení pod vodou. lepidlo folie poté pěkně vyhladit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]