Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
musí být mezi betonem a osb deskou nějaká izolace nebo stačí když jsem tam použil plastovou lištu s perlinkou?
Možná jsem pochopil,oč ti jde.Ovšem stavbu bych řešil jinak.Betonový základ je posunut o pět cm dovnitř a plášť domku bude "viset" na konstrukci podlahy,tím se desky nebudou dotýkat ničeho a případná voda steče mimo základ,nebo se eliminuje přečnívající střechou.Tak mám řešen zahradní domek já.A na venkovní plášť bych OSB desky nedával,protože se dají leckdy pořídit i prkna z nichž je celá bouda vzhlednější i má delší životnost.Při dobré povrchové úpravě,
JABRAKA
Musíte napsat více podrobností, páč nevím, o jakém místě píšete.
...když jsem tam použil plastovou lištu s perlinkou...
kam jste jí použil? Co děláte?
Pokud beton nemá hydroizolaci, tak musíte dát pod hranu desky proužek lepenky, nebo hranu desky ošetřit jiným způsobem. Gumosfalt, Izol B, a jiné desítky možností.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.