Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak na kunu

Od: crvok* odpovědí: 7 změna:

Dobrý den, potřebuji poradit jak proti kuně v baráku a autě. Použil někdo odpuzovač kun SOLO KUNAGONE. Údajně by to mělo být nejlepší jak do baráku tak do auta. Děkuji za pomoc.

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

motak
hodnocení

1x
Koupit past na kuny a zahrát si na lovce

Taky jsem zkusil past ( sklopec ), ale bez úspěchu. Asi 3 měsíce jsem jí podstrojoval a nic. Ona je chytrá a jen tak do nějaké klece nevleze. Já jsem si koupil ultrazvukový plašič, připevnil ho k trámu a nechal zapnutý asi půl roku. A taky jsem na půdě pořádně uklidil. Nevím co pomohlo více, jestli úklid, nebo plašič, ale po 2 dnech byla kuna pryč. Po půl roce jsem vypnul plašič a zatím mám klid. Už více jak 5 let nevím co je kuna. A co se týče auta...kolegyně si nechala v servisu zapojit do motorového prostoru auta plašič, který zhruba každou minutu pípne. Ptal jsem se jí a říkala, že je s tím spokojená. Kunu už nechodí.

guma
hodnocení

0x

Nechte zaplé rádio. Kuna tam ani nepáchne.

hodnocení

0x
Mletý pepř nebo kuličky do wc

mate59
hodnocení

0x

Míval jsem ji na púdě.Vlasy,zvířecí chlupy,sklopná past a jiné věci nepomohli.Do vajíčka jsem udělal dírku,inj.střikačkou vysál 10 ml vajíčka a doplnil fridexem.Zakápl voskem,pracoval jsem v chirurg. rukavičkách.Vejce /3ks/ jsem nechal na platě.Zmizli a kuna taky.

hodnocení

0x
Sklopec ale nesahat na něj bez rukavic. Jediné čemu neodolá jsou rybičky z konzervy. Na vajíčko do želez mi vlezla více méně omylem.

motak
hodnocení

0x
Tak je to mrchozrout, tak je třeba tomu přizpůsobit hostinu v pasti...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma jak poznat kunu na půdě

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]