Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, potřebuji poradit jak proti kuně v baráku a autě. Použil někdo odpuzovač kun SOLO KUNAGONE. Údajně by to mělo být nejlepší jak do baráku tak do auta. Děkuji za pomoc.
Taky jsem zkusil past ( sklopec ), ale bez úspěchu. Asi 3 měsíce jsem jí podstrojoval a nic. Ona je chytrá a jen tak do nějaké klece nevleze. Já jsem si koupil ultrazvukový plašič, připevnil ho k trámu a nechal zapnutý asi půl roku. A taky jsem na půdě pořádně uklidil. Nevím co pomohlo více, jestli úklid, nebo plašič, ale po 2 dnech byla kuna pryč. Po půl roce jsem vypnul plašič a zatím mám klid. Už více jak 5 let nevím co je kuna. A co se týče auta...kolegyně si nechala v servisu zapojit do motorového prostoru auta plašič, který zhruba každou minutu pípne. Ptal jsem se jí a říkala, že je s tím spokojená. Kunu už nechodí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.