Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Lepidlo s perlinkou

Od: rododendron* odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

pobil jsem boudu na zahradě osb deskama a dal do lepidla a perlinky. Můžu to takhle nechat nebo to musím ještě izolovat od deště, přijímá ta stěna ještě vlhkost nebo to lepidlo už vodu nepropustí?

Děkuji.

doplněno 30.06.20 10:24:

a mohu tu fasádní malbu použít hned nebo musím nějakou dobu počkat kvůli úplnému zaschnutí lepidla?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

6x
Samozrejme ze prijima, lepidlo je nasakave. Natrel bych to aspon fasadnim naterem. Nicmene pokud jste dal lepidlo rovnou na osb bez adhezniho mustku, tak budete mit stejne stesti, kdyz se to casem neodfoukne. Presne tohle jsem uz videl, lepidlo i s perlinkou se odlouplo jako list papiru z duvodu spatne prilnavosti na osb.
rododendron*
hodnocení

adhezní můstek jsem použil, děkuji za radu.

re4zon
Urcite pockat az lepidlo zaschne poradne a trochu vyzraje, idealne aspon tak tyden.

hodnocení

4x

Lepidlo není povrchová úprava a je silně porézní. Po 3-5 dnech, dle počasí, můžete nanést povrchové krytí. Dal bych bez ředění penetraci PGU a pak fasádní barvu.

kimbert*
hodnocení

0x

Můžete ji natřít pro jistotu lukofobem lucebni.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma lepidlo na perlinku

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]