Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, na chalupě mám bojler značky ARISTON SI 120 l , problem jsem zjistil ted po zimní sezoně že nehřeje. Pravděpodobně topná spirála jak vyměnit musí se vypustit voda nebo jde jenom vysnout?
prosím kde koupit novou pojedu tam za 14 dní o víkendu
děkuji z radu
Pokud byl ten bojler přez zimu vypnutý a ještě ve vlhké chlupě tak můj typ bude vyrezlý termostat .Ale postup vyhledávání závady už tady popsal ,, totak " v každém případě už kvůli bezpečnosti bych být tebou oslovil nějakého elektrikáře.
Topné tělěso je také nerezové? Není na přírubě závit M5 pro anodu? Osobně dávám i do nerezu anodu...
Dobrý den, plašt bojleru nerezovy a topné těleso převážně z mědi nerezový jsem ještě neobjevil
zavit pro případnou anodu je M6, ale toto topné těleso se používa do více typu bojleru i bez nerezového pláště.
Těleso koupíte třeba tady , v kamenných prodejnách těžko nebo možná také na objednávku.
Vzhledem ke tvaru tělesa mi není jasné, jakým způsobem se bude měnit. Počítejte určitě s úplným vypuštěním. Způsob výměny by mohl být na youtube, zatím jsem tam nekoukl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.