Nejste přihlášen/a.
Kdysi dávno jsem takové kleště obdržel, ale vejde se tam pouze plát o síle 1.8 mm.
Ale kotoučová pila má i 3.5 mm, tak jsem hledal a našel jsem kleště do 4mm ale pouze značku ZBIROVIA
Existují i jiné značky?
Kleště se používají na ruční pily, ještě se dají použít na pilový pás. Ale pilové kotouče, zejména tloušťky 3,5mm se rozvádějí jiným zařízením, pokud to má k něčemu fungovat
Jde. Zejména pokud se jedná o šrankování hanibalky na palivové dříví, tak ty kleště vyhoví. Pokud to ale má být na truhlařinu, tak s těmi kleštěmi to chce dost grif, aby byly všechny zuby správně a stejně rozvedeny
já to po dvou až třech ručních broušeních dám strejdovi který má automat a navíc to našrankuje případně probrousí zuby, protože broušením se výška zubů snižuje.
Loni jsem si nechal nabrousit pilu o průměru 600mm na palivové dřevo u firmy,která se zabývá mimo jiné broušením nástrojů jmtechnik.cz/... ,když jsem chtěl aby mi zkontrolovali a udělali správný šrank tak mi řekli že to dělají automatickyy před broušením a je to v ceně broušení, cena asi 150kč,nepamatuji si přesně, protože jsem si tam nechal naletovat vypadlé SK plátky na na malých vidiových pilách , cena byla vyšší za vše.Takže kupovat klešte pokud se nepoužívají často nemá smysl.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.