Nejste přihlášen/a.
Firmy dělají rády velké věci, jako komplet koupelny. Takovouto výměnu van nepovažují za kšeft a u větších firem příjde draho. Spíš nějakou malou partičku, dvojici šikovných zkušených pracantů.
Na inzerátech a ještě lépe podle referencí. Ptát se mezi známými, ve stavebninách, kam choděj nakupovat. Mně takového dohodil kdysi elektrikář, co mi dělal osvětlení. Oni se často znají.
Zkusím Vám dát tip - oběhněte baukrámy. Kdysi baumax měl něco,čemu říkal montážní servis. Měl nasmlouvány řemeslníky a když si tam zákazník něco koupil a chtěl,baumax mu dal kontakt na někoho,kdo to namontuje. Podobnou službu nabízí i Hornbach,Unihobby... Zeptejte se prodavačů od vodařiny. Jen Vás upozorňuji - pokud dnes seženete řemeslníka,který je schopen hned nastoupit,je něco špatně. Šikovní chlapi mají nasmlouváno měsíce dopředu...
Nebo jim to už nestojí za to neustále makat a dělají jen od do nebo jako zaměstnanci a na melouchy se...
Laser,zapomeňte na filozofii,že chcete dát někomu práci a dát mu vydělat... Oni prostě jsou prací zavaleni a výdělek mají... Upřímně - já bych to zvládl,ale - první volný termín bych měl někdy v březnu a k Vám to mám daleko. A zákazníci se mě už ani neptají,za kolik,ale kdy....Prostě,pro lidi je doba zlá,řemeslníci nejsou...
Asi bych to i zvládl vše sám, ale vůbec bych to nechtěl dělat z toho důvodu, že všude musí být nějaké revizní otvory , ke každému motoru, k ovládání, k sifonu. A je to v malé koupelně neřešitelné. Při poruše nebo pozdějšímu zkratu se bez revizních otvorů neobejdete a pokud je nemáte, tak se jen stále bourá a laboruje nad možnou poruchou. Zrovna něco podobného řeším. Bude se příště bourat zase na jiném místě.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.