Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Prasklé sklo

Od: petr456* odpovědí: 14 změna:
Pomocné, dostal jsem dárek, a dnes jsem si ho nechtěnou náhodou rozbil.
Prasklé sklo

14 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

nevim*
hodnocení

5x

takový hnus, to vyhod, nechej si jen ramecek

ccc*
hodnocení

1x

Vem si lžičku a papej zase tu kašičku. A nezlob a neotravuj dospělí. *houpy* Na takový dotazy tady není čas.*smich*

hodnocení

1x

Tak do toho třískni ještě jednou, mělo by to splnit účel. Doufám, že má odpověď je vyčerpávající.

hodnocení

0x

Šikovnej :-D.

Kup novej rámeček nebo jen sklo. Samosebou u sklenáře. V obuvi nepochodíš...možná masna?... ne tam taky ne, takže sklenářství a rámařství.

doplněno 26.06.20 13:02:

Bude to tento euroclip

google.cz/...

petr456*
hodnocení

Ono to bylo v afektu *zed*

Tak to si běž léčit nervy. V dospělosti by jsi v afektu zabíjel...?

petr456*
hodnocení

Tak za prvé jak můžete vědět že nejsem dospělý? Za druhé nevíte s čím se léčím, a jestli se už neléčim s nervy. A za třetí já se ptal na to sklo.

Třeba podle té zarámované grafiky?

Podle textu položené otázky?

:-D

petr456*
hodnocení

Takže podle grafiky poznáte, člověka, aha tak to jo. Taková grafika se může líbit klidně i člověku, kterému je 25, když tu hru hraje a líbí se mu takový typ grafiky celkově, takže tenhle argument je docela o ničem..

Tvor ve 25ti letech nenapíše takovou kravinu. Pokud ano, tak lituju.

Pomocne, rozbil se mi dárek... Nechtěnou náhodou je afekt?

A co my s tím na poradně? Odkaz jsem ti na rámeček dal. Řekni rodičům a zajdi si do rámařství sám. Zvládneš to.

petr456*
hodnocení

Tak já vám teď něco řeknu, už jsem dospělý a s rodiči už nežiju.

No nedalo mi to a tak jsem si zde na poradně přečetl pár Vašich dotazů.

re4zon
@gumidek Ja bych tedy zabijel napriklad za to "aby jsi"...

Oprava: "bys" *mir*

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]