Nejste přihlášen/a.
Pejsek se vyčůral na koberec a už tady byli na vyčitění,ale je to stejné.Ještě mi namočili s tím gauč a jsou na něm fleky jako po povodni.Měli takový čistič s kartáčem kulatým ,,a není mi jasné,jak si poradí s rohama v místnosti.Neměl na to nic jiného.Mám pocit,že mi to pořádně nepropláchnul vodou.proto ty fleky tam jsou stále...Víte někdo jak na to? díky
Pokud mám mokrý koberec, tak okamžitě chytám velký ručník, plátěné prostěradlo, bavlněnou kapnu, papírové ubrousky, ruličku kuchyňských utěrek a saju, saju.
Záleží na velikosti skvrny, hadry mám vždycky připravené ve skříni na chodbě, složené, pro použití po malířích.
Ve finále vydupávám vlhko právě těmi kuchyňskými utěrkami.
Teprve potom nastává fáze čištění nějakými prostředky na koberce /tekutý, nebo od Vorwerku sypkým Kobosanem/.
Raději obětuji balíček ubrousků, než platit firmě.
Dobře čistí Kärcher.
Jinak, reagovat, sušit a čistit okamžitě, nenechávat zaschnout, nečekat, až se firma dostaví. Potom mnohdy stačí houbička na nádobí a jar, nebo i kyselé zelí.
Moč může barvu vyžrat.
Hodně dobře funguje vanish na skvrny. Pokud jsou skvrny typu moč, krev, hlen, tak skvrna okamžitě raguje pěněním a vybělením. Tedy bělí třeba u krve, ale jen ten čistič. Podklad zůstane barevně stálý (z 90%).
Jabraka: Souhlas
Jak už bylo shora napsáno,výborně čistí Kärcher.Tento vysavač je založen na vysoce účinném čistícím koncentrovaném přípravku,který odstraňuje velmi rychle nečistoty na vláknu koberce-.Někoklik let jsem s tímto čističem jezdil po domácnostech a vyčistil i velmi zanedbané koberce.Takových firem je řada,ale je potřeba si dát pozor,potože někreří z hlediska úspory používají jiné neorginální čisticí prostředky a vysledek je jednoznačně znát. Prostředek se totiž nastříkne na povrch koberce a ihned odsaje.Jeho působení je krátkodobé a i tak stačí uvolnit nečistoty..Cyklus se na stejném místě může zopakovat,aniž se roztok vsákne do větší hloubky koberce.Protože vysavač má vysokou sací sílu,po vyčištění je koberec téměř suchý.Běžně je po něm možno chodit v ponožkách.Totéž platí i o čalouněném nábytku.Pokud se jedná o zaschlé(dlouhodobě)skvrny,ty se mohou individuálně "odmočit" jiným přípravkem-Vanish - a pak pokračovat vysavačem. Kärcher.
JABRAKA
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.