Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

 

Swiss home tlakový hrnec z Albertu

Od: simona odpovědí: 1 změna:

Dobrý den, prosím Vás opékáte maso i v tlakovém hrnci Swiss Home bez poklice?
Máte zkušenost s pečením chleba nebo bábovky?
Kolik dáváte vody při dušení masa?
Děkuji Simona

 

 

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

 

 

laser*
hodnocení

2x
No mám také elektronický papinak a jsem nadmíru spokojený nic nevypouští a jakmile uplyne doba tak se vypne takže nedojde k rozvareni ,mohu poradit jen d množstvím vody na dušení nebo vaření já mohu dát minimálně půl litru aby došlo k natlakování když dám min tak se nenatlakuje.opekat se taky dá a funguje i jako pomalý hrnec což je luxusní věc žádné míchání žádné podlevani žádná kontrola je to prostě super vynalez

 

 


 

 

 

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]