Nejste přihlášen/a.
Dáte mi tip na co nejlevnější Pružinovou matraci na aspoň 140kg 190x90cm? Nedaří se mi takovou sehnat. Děkuji.
A tady jste se ptal? matrace-profirelax.cz/...
Pokud to bude technicky možné, tak Vám ji udělají, kalkulace za pár hodin s tím, že za menší rozměr platíte tu cenu, jako za standart. Pouze u cm navíc se cena navyšuje.
Jenom třeba u matrace ergonomy je nosnost 140 kg, ostatní jsem nerozklikávala.
Tak snad fungují, atyp mají z roku 2017.
Oslovte na webech, kde mají nabídku atyp. rozměrů na míru. Prodavačky se většinou nechtějí moc zaobírat zákazníkem, se kterým je moc práce.
Já si myslím, že byste se měl zastavit do nějakého Studia dobrého spaní a poptat se, jestli to jde a za kolik. Za optání nic nedáte, že?
To je divné, protože já mám postel nezvyklých rozměrů a udělali mi matraci na míru. Dokonce jsem to zvojtila a změřila vnější rozměr a matraci museli odvěézt a o 10 čísel zúžit. (2x měř a jednou řež )
Už jsem byl v mnoha a všude mi řekli: TO MY NEDOSTÁVÁME i na dotaz, zda můžou takovou objednat.
Zadejte si na Heurece Pružinová matrace 190 x 90 , zadejte si některý obchod a hledejte. Podívala bych se Vám, ale nějak mě Heureka vypadla, ale třeba na stránce hobbytec.cz/... nabízejí matrace 150 kg, na tento rozměr se taky můžete zeptat. Je potřeba hledat.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.