Nejste přihlášen/a.
Chtěl bych se zeptat: mám špatné zkušenosti se současnou stavební firmou a protože zbývají už jen různé dílčí práce, rád bych se jich zbavil. Ovšem zdá se mi nemožné sehnat kohokoli - betonáž bálkonu, terasy, dohazování venkovních zdí atd. Využil jsem i poptávkové portály, absolutně bez odezvy. Jsem z toho docela zoufalý ![]()
4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
smode*
2x
Dobrý den. Nejlepší je to samozřejmě přes známé - poptat se kohokoliv - i těch o kterých se domníváte že o nikom určitě neví. Jinak jsem situaci řešil častokrát i tak, že jsem se prostě naučil věci sám a také je sám udělal. Takhle už jsem nanášel lepidlo na fasádu, betonoval, obkládal, dělal podlahy, vodovodní potrubí i odpady, klimatizaci, elektřinu, EPS, kamerový systém, ukládal sítě do země, instaloval vytápění, sádrokartony, vzduchotechniku a podobně. Je to sice zdlouhavé a člověk i tak občas něco "zvrže", mám ale jistotu že práce pokračují a navíc si je automaticky ohlídám na 100%.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]