Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voda v plachtě bazénu

Od: huppi® odpovědí: 5 změna:

Dobrý den,

v plachtě, kterou je přikrytý nadzemní bazén se zachycuje dešťová voda... pak už je plachta tak zatížená, že se stahuje do bazénu... ručně tedy vodu vybírám, je to 100 kýblů. Jak jinak na tohle... Samospádem přes hadici - dá se to tak, nebo?

Děkuji

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

2x

my to delame tak ze doprostred bazenu hodime nafukovaci matraci a pres ni plachtu, plachta uprostred je vys nez po bocich a steka to samo

jabraka*
hodnocení

2x

A co udělat doprostřed plachty malou dírku?

hodnocení

1x

...stahuje do bazénu... ručně tedy vodu vybírám, je to 100 kýblů...

100kýblů x 10 litrů?

pozor na to, ať nevysáváte vozu z bazénu. Já se snažím pomalu plachtu napínat, ona voda proteče otvory v plachtě. Nesmí se spěchat. Pokud odčerpáváte z plachty vodu hadicí, a je zatížená, tak je níže nežli hladina vody pod plachtou.

mak*
hodnocení

0x

Nejsnažší je asi dát prostředkem bazénu bidlo a plachtu napnout, aby dešťová voda stékala ve spádu mimo bazén. Ale podle mě není žádná katastrofa, když tu dešťovku necháte v bazénu.

pavel78
hodnocení

0x

Určitě to jde přes hadici samospádem. Já to dělám takto. Konec hadice dám do středu plachty, vezmu sítku na vybíraní bordelu,dám do ní kladívko a zatižím tu hadici. Pak pustíte vodu na cca 10 vteřin, vodu vypnete, odpojíte od přívodu a začne vám to vytékat. Než to vše vyteče tak to trvá cca hodinu,při tom vašem množství. Ale opravdu to funguje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]