Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oprava ztrouchnivělých dveří

Od: lujs® odpovědí: 7 změna:

Dobrý den. Potřeboval bych opravit vchodové dveře do bytu. Když jsem odmontoval zámek zjistil jsem že je to v jeho okolí ztrouchnivělé a když jsem do toho dřeva rýpl šroubovákem tak se drolí. Mohli by jste mě nasměrovat na nějaké stránky na netu?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

no ja nevim, spíš bych se koukl taky po nějakých nových třeba v nabídkách hobbymarketů. Cenově to výjde dost podobně.

renovace např. : firma.sluzby.cz/... (př. region Brno). Vámi uváděná závada se mi spíš jeví na tu výměnu. Dveře jistě pamatují minulé století i režim . . . že . . .

hodnocení

Já jsem myslel že bych to zkusil svépomocí. Bohužel jsem částečný invalidní důchodce, takže žiju z ruky do pusy. Někde jsem viděl že okolo zámku a kliky to bylo vyřezaný a nahrazený novým kusem dřevěné desky (samozřejmě že stejné tloušťky). Přes to byl ještě potažený plech.

jo jo, máte pravdu . . . klasický způsob opravy. Obraťte se tedy na Vám nejbližší truhlářskou dílnu, ale ne moc luxusní, jinak se nedoplatíte. Co je dneska levný že? a pokud se jedná o dveře a oprava má za něco stát, tak to nějaká stovka nespraví . . . *plac*

hodnocení

Já vím. Právě proto jsem si myslel že by mě někdo mohl nasměrovat na nějaké internetové stránky abych měl aspoň nějakou základní představu o tom jak by to vypadalo a kolik by to stálo.

jabraka*

Luisi.

Myslím,že by ses měl vypravit do nějakého sběrného dvora,ve městech jsou shromaždiště vyřazených věcí.Tam najdeš dveře jakýchkoliv formátů.U nás jsem prohlížel nejméně dvacatery 80cm dveře.Jen se nesmí zaváhat.Než to odvezou spálit.Dalším zdrojem bY mohly být paneláky,které se revitalizují.Tam by se také něco našlo.

JABRAKA.

dávám bod, je to tak. *palec*Dnes se vyhazují naprosto funkční věci . . . zbytečně.

Osobně mám Vážnou pchybnost, že by dnes někdo prezentoval opravu dosti starých dveří (okolí kliky a zámku) na webu. Snažil jsem se prodat interiérové 2/3 prosklenné dveře ve velmi dobrém stavu za 200. Nikdo se na ně ani nepodíval. Dnes se vše (zbytečně) vyhazuje a kupuje předražené nové a nekvalitní. Ty dveře...sami o sobě takřka nerozbitné. Absolutně není zájem.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]