Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zkušenosti s pračku 2v1

Od: pavel5 odpovědí: 3 změna:
Zdravím cca před rokem jsem si pořídil pračku se sušičkou Lg. Od té doby jsem sušení využil jen párkrát. Tuto kombinaci jsem zvolil kvůli malému prostoru.
Mám konkrétně typ Lg F94J8FH2W a chci se zeptat jestli jestli tu má někdo zkušenosti s tímto typem praček a jak jej využíváte? Zkoušel jsem hledat na internetu, ale většinou mě to odkázalo na stránky výrobce kde jejich návod není úplně to pravé ořechové a když jsem takto postupoval většinou prádlo nebylo úplně suché a při zkoušce se mi povedlo i pár triček srazit (stará trika na vyhození).
Chtěl bych sušičku využívat více než doposut, ale přece jen to není moje parketa a výprat a pověsit je lehčí, ale když už jsem si to pořídil chci to doopravdy využít.
Budu rád za vaše tipy a postřehy.. někdo si to nemůže vynachválit a jiný si stěžují...

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Zkusil jsem kombinovanou pračku s horním plněním. Nevýhoda oproti samostatné sušičce - velká spotřeba vody (pračka se tou vodou musí při sušení ochlazovat), delší cyklus kvůli sušení, nedokonalé sušení a hlavně voda zůstávala v horním víku a po otevření natekla zpět do bubnu na usušené prádlo.
Po této zkušenosti jsme ji vrátili a koupili zvlášť pračku a sušičku. Nyní je to velká spokojenost a do kombi bych už podruhé nešel. Přecijen sušička může být v bytě kdekoliv...

pet32
hodnocení

2x

Já teda mám zvlášť, ale při kombinaci, pračku máte na 6 kg, ale sušička je jen na 4 kg, nevím dřív to tak bývalo. Podívelte se do návodu

hop®
hodnocení

0x

Mám kombinaci, již druhou.
Ta první byla téměř k ničemu, ničila prádlo a opravdu jsem musel pečlivě vybírat, co mohu usušit.
Teď mám pár měsíců Candy, jednu z těch levnějších, a jsem celkem spokojen, prádlo neničí a suší celkem dobře. Mám ji ale jen jako nouzovku, když někdo přijde večer v něčem špinavém, co opět ráno potřebuje. Jinak klasicky věším, vyjde to levněji.
Pokud by bylo místo na oddělenou sušičku, určitě bych nevolil kombinaci...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]