Nejste přihlášen/a.
Přeji hezký den,
poraďte mi jakou cenu mohu očekávat při výměně starých oken v paneláku za plastové/lodžie balkon +obývák cca 6m,případně kterou firmu dle vlastní zkušenosti.
Děkuji Luboš
Dělal jsem tuto práci 15let takže jednu radu. Jak už bylo řečeno výše vyberte si firmu ve svém okolí z jediného důvodu. Když se vám náhodou něco pokazí tak máte firmu v dosahu a vyřešíte to třeba i osobní návštěvou. Je spoustu případů kdy si lidé objednali levnou firmu z druhého konce republiky a na servisního technika se čeká až bude mít cestu okolo,což je někdy v řádu týdnů i měsíců. U nás když se něco takového vyskytlo tak se sedlo do auta a jelo se, protože většina klientely byla z okolí. To, že někomu nepřijel servisák jsem poznal mockrát. To potom škemrali abych se zastavil a pomoh já i když jsem jim to před výměnou oken radil. Ono ušetřených pár tisíc je pěkný ale když v zimě nemůžete zavřít okno?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.