Nejste přihlášen/a.
Potřebuji vibrační brusku akumulátorovou v sadě komplet (bruska+aku+nabíječka) na domácí opravy/údržbu. BOSCH například je kvalitní, ale na doma drahý. Něco jako Scheppach Aku vibrační bruska CFS135-20 tomek-naradi.cz/... . V sadě proto, neboť vychází levněji, než kupování samostatně (ve většině případů). Scheppach (Germany) jsem uvedl neb pár věcí od nich mám, jsem spokojený a mají v Česku servis. Doporučte (zaručený servis a ne zase levný šunt rozpadající se za provozu).
Tyto aku se zaručeně prodraží. Vyjde vás na 2600kč, když koupíte set nabíječky + 1 aku + 1aku navíc. Naproti tomu kabelová vibrační bruska Bosch na 230V vyjde na 1600 Kč. Toto doporučuju. Dříve jsem měl Metabo s regulací kmitů, ale druhou jsem koupil už Bosch zelenou bez regulace a tu menší. Je lehká do ruky a dobře se i brousí plochy na svislo. Ty aku nemají potřebný výkon - brusná plocha je menší.
A co třeba toto lidl-shop.cz/... Je sice než ve vašem odkazu dražší,ale lze /(pokud již máte) bez aku a nabíječky nebo s nabíječkou a aku 2Ah nebo 4Ah tyto jsou pak v serii přístrojů X20V team záměnné jeden aku pro cca20? přístrojů -nepočítal jsem je! Mám již několik přístrojů Parkiside (aku i do sítě) a spkojenost. Ale tneto přístroj bych bral spíše do sítě než aku!
Máte pravdu a právě proto jsem psal : Ale tento přístroj bych bral spíše do sítě než aku! Třeba tuto: PARKSIDE® Multibruska PMS 160 A1 ( lidl-shop.cz/...
Ale taky to že nevím na co a kde bude třeba. I když v dílničce vždy sáhnu po aku nástroji než po klasické vrtajdě či rozbrusu!Je to rychlejší,teda pokud aku přístroj na danou práci stačí.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.