Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Gumové rukavice

Od: arny® odpovědí: 9 změna:
Dobrý večer,
nemáte někdo tip na nějaký e-shop, kde by momentálně měli skladem za rozumnou cenu běžné gumové vyšetřovací rukavice?
Nemám tím na mysli pracovní gumové rukavice (v těch nemá člověk takový cit v rukou), ale ty lékařské z tenké gumy (latexové, vinylové, apod.).
Co teď lidi šíleli z koronaviru, tak jsou skoro všude vyprodané, a když mají nějaké skladem, tak za nehorázné sumy. Běžně jsem je kupoval v lékárně za zhruba 140,-Kč.
Jen pro informaci pro diskutující: já z koronaviru nešílím :), běžně tyto rukavice používám (a používal jsem je, ještě když žádný koronavirus nebyl) v dílně, apod. a to už dlouhou dobu. Teď už mi docházejí, tak jsem nejdříve oběhl lékárny v okolí, ale neuspěl jsem. Většina e-shopů je nemá, někde mají uvedeno "skladem", ale přitom se pak ozvou, že tomu tak není. Jen ty drahé kolem 400,-Kč, což za to nehodlám dát. *ee*
Za případné tipy moc děkuji.

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Nedávno byly v lidlu za 150kč. Jinak co se dívám, tak jinde kolem 300kč nejlevnější.

kepler*
hodnocení

0x

Já jsem teda koupil v lékárně latexové rukavice za 15 Kč. A to bylo v době největší hysterie. Jak se zdá lidi se snaží vydělávat na strachu a neštěstí jiných, je mi z toho na blití. Stejně tak jako v případě desinfekce Anticovid 19 za 200 Kč/l, ačkoliv výrobní cena je zlomková. Teď toho mají plné drogerie a nikdo to nechce. Dobře jim tak, hyenám! U nás město rozdávalo desinfekci pro seniory zdarma.

hodnocení

No, já měl na mysli to větší balení po 100 kusech (nebo více). Když dělám třeba něco s barvou, tak po použití rukavice vyhodím a příště si beru nové.
Teď jsem opravoval asfaltovou střechu, takže se mi rukavice opět hodily, ale zrovna jsem jich měl větší spotřebu, tak jsem si s předstihem chtěl dokoupit další.
Ta malá balení (třeba jen po páru) v obchodech mají, ale já potřebuji velké balení.
kepler*

Aha, tak tahle jo. Ale to jsi měl napsat, že jde o balení 100 ks.

hodnocení

0x

Naposled jsem kupoval tady před koronou

balshop.cz/...

na hrabání v motorech dobrý tip

hodnocení

0x

Také jsem je minulý týden sháněla domů. Pro pečovatelky"ležící člen rodiny".Před koronem kupováno 100/bal. za 120kč. Dnes mi je nabízejí za 8 a více za kus. Máme denní spotřebu +- 3ks. Prý výrobce nemá,kecaj chtějí prodat jak dráž nakoupili...

hodnocení

0x
Ještě mne napadá - opravdu je potřeba jednorázovek? Je totiž spousta rukavic, které se dají použít buď (téměř) na furt, nebo třeba na pár použití(něco jako rukavice na úklid) a pak vyhodit. Určitě by to použití bylo ve výsledku levnější, než jedny předražené ajcáky za X kč.

Ne to určitě ne.Ty chirugické jsou super taky je používám v dílně atd...Jsou jemné přilehnou Vám naprosto přesně na ruku a mužete dělat i jemnou práci ani nevíte že rukavici máte.Ty uklidové jsou hrubé to je na hrubou práci ale na jemnou už ne.

jarana
hodnocení

0x

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]