Nejste přihlášen/a.
Prosím vás, určitě někdo poradíte, jak opravit odpadající hranu u dvířek kuchyně a vadný spoj v pracovní desce. Máme kuchyň Koryna, ale už po záruce, takže v prodejně se s námi nikdo nechtěl bavit, že to není jejich věc. Dřevotříska začíná trochu bobtnat, ale já si myslím, že určitě je nějaký speciální tmel nebo něco, čím by se to zatáhlo. Mimochodem, v nějaké reklamě jsem slyšel o sedmileté záruce na kuchyň, ale nazachytil jsem firmu. Neznáte někdo?
Teda já hledím, že kuchyně KORYNA je nekvalitní a také s tímto přístupem ke klientovi a jsem se ještě nesetkala. Ale nikdo nejsme dokonalý že? Já bych tam zkusila ještě jednou zajít jestli by mi nedoporučili někoho kdo má zkušenosti s opravou těchto kuchyní. Já pracuji v kuch.studiu a tento přístup neznám. Záruka nezáruka pořád je u nás zákazník veden jako aktivní. Když něco takového nastane příjde k nám i když má po záruce tam mu výjdem vstříc apoň tím, že mu dáme kontakt. Každý výrobce to má jinak, ale můžu vám dám kontakt na kluky co opravují kuchyně KORYNA pokud budete chtít. Ale musíte počítat s úhradou oprav.
Tak to jsem si myslel, že Koryna si hrany umí ohlídat. Aby hrany dobře držely, musí se nejdřív to lamino řezat speciální tlakovou pilou, aby řez byl co nejrovnější a pak se hrana nalisuje a zase jde o to, aby ten stroj byl z té nejvyšší kategorie. To vám řekne každý technolog, že na tomhle se nesmím šetřit. Jestli Koryna šetřila, tak vám nezbývá, než koupit nové díly.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.