Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co jsem to našel?

Od: adam456 odpovědí: 8 změna:

Na půdě jsem našel svazek jakýchsi kovových předmětů. Jde o kování na boty, na kopyta nebo něco úplně jiného?

Co jsem to našel?
Co jsem to našel? #2
Co jsem to našel? #3

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

12x

Kování na boty.

hodnocení

12x

Jo, je to kování; dávalo se to na špičky podrážek, měl jsem to na "křuskách" v padesátých letech. Ty boty se takto staly nezničitelnými, leda by z nich čovek vyrostl.

A kopnout s tím někoho do držky zajišťovalo pobyty postupně na ARO, JIP a nakonec LDN :)

A příšerně to s nimi v zimě klouzalo - takže ARO se dalo zajistit i vlastními silami :-D

adam456
hodnocení

Díky za odpovědi. Má to nějakou cenu? Podívejte se na:

sleva.factoryclearance202/... podpatku boty nalez

Když to odnesete do sběru, nezaplatí Vám to ani lístek na tramvaj ;).

Jak naznačil ernie, tak to svojí skupinu lidí určitě najde. nabídněte na Aukru a nezapomeňte uvést, že je to okování na boty :).

hodnocení

0x

Mě napadlo, jestli to nejsou plíšky na stepařské boty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]