Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Blikání nebes

Od: wea odpovědí: 7 změna:

Setkali jste se s tím už někdo? Mě to poslední dobou vrtá hlavou o co jde, co za tím stojí že obloha jednou za čas problikne jako by nás z nebe někdo fotil. Že by zelení mužíčci? *blee*

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

2x

laser s diskotéky a že by si naší civilizaci fotili Marťani -no jedině snad kdyby se chtěli utlouct smíchem jak to tu vedeme.Věřím, že tu nejsme sami ale doufám, že ta další vyspělá civilizace má tolik rozumu aby nám zůstala skrytá.My vyspělí lidé bychom je zajisté chtěli pitvat, sebrat pod záminkou udržení míru a demokracie jejich nerostná bohatsví a td...

wea
hodnocení

tady někdo koukal na Avatara ;)

lidus*

Wea. Avatara jsem neviděla (v kině jsem byla naposledy před 15lety) jak bude na DVD tak to zkouknu.

alf*
hodnocení

1x

s něčím podobným jsme se setkal, mužíčky jsem neviděl, dělala to vzdálená diskotéka nějakými efekty. Mužíčky bych nezatracoval protože ve vesmíru rozhodně sami nejsme, ale asi to nebudou oni. Pokud to bylo jednou tak to mohl být nějaký jev ve vesmíru, z dotazu mám pocit, že je to pravidelně a tedy soudím na cosi pozemského původu.

Jasne, ze tu nejsme sami. Minimalne je tady s nami Gordon Shumway. Neboli Alien Life Form (zkracene ALF :) )

A neni to blykani nahodou zpusoeno mrkanim? Kouknu na oblouhu mrk - blik, mrk - blik, ne?

wea
hodnocení

všimla jsem si toho na 3 místech (2 na okraji města 1 ve městě) od sebe vzdálených cca 7km. Vím že jedna diskotéka jezdí reflektorama po mracích ale to opisuje stále stejný kruh. Tohle prostě blejskne obloha neznámo kde, i to osvítí zem. (jako blesk, nebo pyrotechnika(což si nemyslím že by furt někdo pouštěl). Není to pravidelný ale někdy je to i 2x za 3 hodiny. Opravdu jako blesk od foťáku.. ale není poznat místo odkud to jde.. Docela by mě to zajímalo o co jde :) ještě jsem si říkala že by letadlo (máme za městem letiště) ale nezpozorovala jsem nějakou spojitost.

alf*

zavolej do TV Noha ať to v sobotu vidíme všichni jako reportáž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]