Máte prosím někdo skušenosti s parním čističem O"KOLUX 8000? Investice 30.000 je přece jenom dost, prosím vás o názor, recenzi v posledním d-testu 08/2007 mám. děkuji.
Pokud máš poslední recenzi z d-testu, máš kompletní informaci a tím pádem víc, než může mít prakticky kdokoli z nás. IMHO jsou to prakticky vyhozené peníze - neprodává se to formou MLM? A co v tom d-testu vlastně píšou?
8976*
myslím si to taky, ale chtěl jsem vědět jak to je opravdu, má to sousedka a ta na to pěje chválu, protože mimo osobní styk lidi míń lžou, no aspoň si to myslím...ale víc názorů...dík
Ahoj! Mám jen takový dotaz - měl jsem tady člověka co mi předváděl ten ekolux 8000 ale nějak si tím nejsem jistý... Vy prý máte test z D-Testu... Mohl by jste mi ve stručnosti říct co tam říkají o tomto modelu? Napište na tento e-mail d.valicek@seznam.cz Děkuji, s pozdravem Valíčel
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.