Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Typ na robotický vysavač

Od: loren odpovědí: 10 změna:
Dobrý den, prosím typ na robotický vysavač z úplně jednoduchým ovládáním..do 5000,-kč..
Děkuji

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jurajjuraj*
hodnocení

0x

irobot

jestli teda do 5000 nevim ale kdyz uz mam vyhodit tisice za neco tak radeji priplatim

berger*

Tak jsem se zasmál,irobot do pěti litrů?*smich*. Já mám za patnáct. A potom mi spadla brada,on se fakt dá sehnat za 4600kč.*zmateny*. Nějaká osekaná verze,ale do malého bytu - proč ne?

loren
hodnocení

Nemám představu kolik stojí..potřebuji na podlahu do pokoje pod nábytek se prostě nedostanu jinak než že musím odtáhnout mám kočky musela bych odtahovat často a pod postel se taky nedostanu. Potřebuji ten malý kulatý..:)
jurajjuraj*

berger tak ono v podstate co potrebujes od robotickeho vysavace? takove ty reklamni kecy ze si ho budu ovladat mobilem jsou naprosto zbytecne, proste kdyz nechci aby me rusil tak ho pustim kdyz jdu pryc , a nic jineho tam nepotrebujes

vysavac i s mopem je na dve veci, nefunguje poradne, coz mi potvrdil i prodejce

nevim prave po kolik se iroomby prodavaji nejlevneji, my davali neco kolem 12000,-, jen proste pisu ze nez koupit vysavac za 5 litru ktery nevysava, tak si koupim radeji za 8000 ktery vysavat umi

berger*

Noo,ten mop jsem také nechtěl,já vyžadoval,aby uměl 150m2 na jeden zátah,baterka a velký koš. Zrovna ten mobil jsem chtěl také,nechávám doma psy a když jsem v práci a vidím,že udělali bugr / klasika je rolička od hajzlpapíru rozebraná na kousíčky,nezakazuji jim to /,tak robota vyženu mobilem... Ten levný mobil neumí a zvládá 60m2,tazatelce by asi stačil...

hodnocení

0x
Jestli doma nemáte koberce, tak můžu doporučit Ilife myslím že v55pro.Má velkou baterku, časovač ,dálkové ovládání, virtuální závoru v ceně a umí i vytírat. Samozřejmě že je to takové šmrdlání mokrým hadrem sem tam, ale na jednoduchou špínu stačí. Mikrofiltry hepa se dají za pakatel koupit v Číně stejně jako náhradní mopy i kartáčky.

hodnocení

0x

Mám roombu, bez vytírání,stál kolem 7000.Jsem s ním moc spokojená, ale příště bych si asi koupila Sencor. Má ho kamarádka stál přes 4000 a dělá úplně stejnou službu. Já se o něj i před koupí roomby zajímala, ale zdál se mi moc levný, ikdyž recenze na něj byly výborné..Hlavně chce občas otočit a vyčistit kartáče od vlasů.. Já vysypávám nádobku po každém úklidu.

hodnocení

0x

Za tie peniaze jedine na inzerát z druhej ruky.Mám tri roky Neato D85, spojkonosť.Obsluha jednoduchá, jedenkrát nastavíte kedy má ktorý deň v týždni vysávať a potom len vysýpate nádobku s prachom.Raz za čas očistiť kartáč.Na bazoši je teraz za 5990.

jurajjuraj*

a ciste nahodou to je ten vas :D

*smich* , no není. Ferry je v mojej domácnosti nenahraditelný.Pred pol rokom dostal novú batériu a dohodol som sa s ním na pracovnom pomere na dobu neurčitú.Nebol proti, má zabezpečenú stravu, ubytovanie, prácu, zdravotnú starostlivosť a pravidelné vyměšování tuhého odpadního materiálu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]