Nejste přihlášen/a.
Dobrý den,
jsem trochu bezradná, tak hledám inspiraci. Zařizuji svůj první byt. Je to 1+1 v paneláku. Mám zvlášť kuchyň a obývák s ložnicí dohromady (to je hodně velký pokoj, tedy bude sedačka i postel). Právě se rekonstruuje. Na podlaze bude šedý vinyl, stěny bílé, kuchyňská linka bílá lesklá. To je již dané. Do bytu si budu stěhovat bílou čalouněnou postel a bílý nábytek z Ikey (šatní skříň a komody). Tyto věci už mám a nebudu těď kupovat nové. Sedačku zatím nemám, ale zřejmě bude šedá, černá... Přijde mi, že když budou bílé stěny a bílý nábytek, tak té bílé bude moc. Přemýšlím, jakou barvu alespoň na jednu nebo 2 stěny, ale nic mě nenapadá. Nemám ráda žlutou, oranžovu, červenou... Vyhovují mi jednoduché a strohé interiéry. Nenapadá vás něco? Kolik stěn mít barevných? A jak? Okno v pokoji je na té krátké stěně, jak je postel a dveře na té dlouhé zhruba v úrovni gauče. Do kuchyně se vchází na té krátké stěně vedle linky a okno je naproti. Děkuji
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.