Nejste přihlášen/a.
Zdravím,
nekupoval z vás někdo během třeba 2 let bezsáčkový vysavač a je spokojený? Do části domku potřebuji lehký vysavač na 30 m2 koberce, abych nemusela přenášet velký vysavač. Je jich spoustu a těžko se vybírá. Možná, že bude úplně jedno co objednám, je to spotřební zboží a po 2 letech a 3 měsících bude stejně kaput
Koupili jsme tyčový bateriový od Philipsu. Ale většina výrobců má princip stejný. Když ho náhodou musím použít, tak mě jde čert vzít. Tyhle demoverze vysavače nenahradí klasický podlahový vysavač. Vysává, to ano. Ale miniaturní nádoba na bordel toho mnoho nepojme a když to náhodou nasaje delší vlasy nebo chlupy, tak se ucpou česle před cyklonem a jde se čistit. A protože ten cyklon je taky jen demoverzí pořádného cyklonu, tak všechen jemný prach se nalepí na miniaturní HEPA filtr na výstupu. A je po výkonu. Samozřejmě fitr vyčistíte a vyperete, ale hlavně čekáte až uschne, protože pokud namontujete vlhký filtr a budete vysávat, tak druhý den vám smradem popraskají okna. A ještě jeden vtípek tyhle potvůrky umějí, je zábavou vysávat třeba drobečky nebo písek na tvrdé podlaze. Rotační kartáč v hubici je rychlejší než sání vysavače a tak hodně drobků prostě kartáč hodí za sebe. Za mě je to pouze jako rychlé řešení nějaké drobné havárie, vysypaný květináč a pod.
Dlouhodobě mám zkušenosti z výrobky Zelmer. Nikdy nic jiného nechci!
Aquawelt, Twister, Orion
Dělal tohodle bobíka, pokud mluvíme o pidi, tak menší už ne.
Nebo tento jupiter? Díly stále jsou.
Kdo jednou v koupil DYSON, v životě by se neptal po jiném. Máme koupený před 18 roky a postupně nakupované v celé rodině a příbuzenstvu.
Pro neznalé vyhledávání - pro Česko - a v obvyklém menu se vybírá dyson.cz/... nebo podlahové dyson.cz/... u jiného obchodu alza.cz/... . Heureka vysavace.heureka.cz/...
Vždy jsem měla sáčkové vysavače a myslela jsem si, že bude lepší bezsáčkový. Prosím, prosím, proč vám nevyhovuje bezsáčkový vysavač? Prozraďte neználkovi. Děkuji.
Děkuji za vysvětlení. Uf, to jsem si oddechla, že problém je u všech bezsáčkových jen s bincem při vyprazdňování. To u mne nehrozíí, bydlím na samotě a doma bych nádobu nikdy nevyprazdňovala
Bezsáčkový DYSON. Jednou rukou zmáčknu zajišťovací čudlík a uchopím uzavřený hrnec s odpadem, jdu k popelnici, otevřu horní poklop popelnice, levou rukou uchopím hrnec a vysypu do popelnice. Zavřu poklop popelnice. Co je na tom složitého? Předtím jsem měl bezsáčkový Panasonic, u kterého se po zmáčknutí otevřelo dno a vysypalu do popelnice.
Proboha jen ne bezsáčkový ! co Vás k tomu vede? ušetřit za sáčky? bláhovost. Vysypávaní nádobky do popelnice a vyklepávání prachu z filtru - už nikdy více. všechen bordel dýchat, mít ve vlasech na oblečení. Jestli máte malý koberec, budete potřebovat dva sáčky za rok.
Třeba mě k tomu vede to, že nemusím shánět po okrese sáčky a nebo si je nechávat posílát a platit i poštovné.Každý nemá v dosahu pár km několik obchodů s tímto zbožím.
Všem děkuji za odpovědi, už jsem trochu v obraze. Nevím proč nemám důvěru v zn. Sencor, možná zbytečně. Mají fakt sympatické prcky. Tak se rozhoduji mezi Sencorem a Etou, ta má kovové trubky a delší šňůru.
Jste bezva, třeba toto vlákno pomůže i někomu dalšímu, kterému trucne vysavač.
Jsem sama s malým psem a mám 2 vysavaše. Vetší Bosch na sobotní úklid a malý Sencor, na tyči, s káblem, místo smetáku. Visí na smetákovém háčku, stále připraven na práci kterou normálně dělá smeták. . Nemusím nic vyndávat a skládat. Ideální.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.