Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaký malý vysavač na suché vysávání?

Od: id odpovědí: 24 změna:

Zdravím,

nekupoval z vás někdo během třeba 2 let bezsáčkový vysavač a je spokojený? Do části domku potřebuji lehký vysavač na 30 m2 koberce, abych nemusela přenášet velký vysavač. Je jich spoustu a těžko se vybírá. Možná, že bude úplně jedno co objednám, je to spotřební zboží a po 2 letech a 3 měsících bude stejně kaput *smich*

24 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

fdsfgs
hodnocení

3x
Sencor svc510. Malý, lehký a saje jako blázen

hodnocení

2x

Koupili jsme tyčový bateriový od Philipsu. Ale většina výrobců má princip stejný. Když ho náhodou musím použít, tak mě jde čert vzít. Tyhle demoverze vysavače nenahradí klasický podlahový vysavač. Vysává, to ano. Ale miniaturní nádoba na bordel toho mnoho nepojme a když to náhodou nasaje delší vlasy nebo chlupy, tak se ucpou česle před cyklonem a jde se čistit. A protože ten cyklon je taky jen demoverzí pořádného cyklonu, tak všechen jemný prach se nalepí na miniaturní HEPA filtr na výstupu. A je po výkonu. Samozřejmě fitr vyčistíte a vyperete, ale hlavně čekáte až uschne, protože pokud namontujete vlhký filtr a budete vysávat, tak druhý den vám smradem popraskají okna. A ještě jeden vtípek tyhle potvůrky umějí, je zábavou vysávat třeba drobečky nebo písek na tvrdé podlaze. Rotační kartáč v hubici je rychlejší než sání vysavače a tak hodně drobků prostě kartáč hodí za sebe. Za mě je to pouze jako rychlé řešení nějaké drobné havárie, vysypaný květináč a pod.

hodnocení

2x

Dlouhodobě mám zkušenosti z výrobky Zelmer. Nikdy nic jiného nechci! :)

Aquawelt, Twister, Orion

doplněno 12.06.20 19:24:

Dělal tohodle bobíka, pokud mluvíme o pidi, tak menší už ne.

mall.cz/...

doplněno 12.06.20 19:25:

Nebo tento jupiter? Díly stále jsou.

elektro.bazos.cz/...

id
hodnocení

Souhlas Zelmer mám doma v přízemí, je to vysavač na velké plochy a maximálně mě vyhovuje. Potřebuji pidi vysavač na 30 m2 do pokroví a Zelmer malé nedělá. Děkuji za reakci.

hodnocení

0x

leifheit-shop.cz/...

Před měsícem jsem kupoval tento bezšňůrový, nabíjecí . Má rotační kartáč a snadné dobíjení.Osvětlení dole nad kartáčem

id
hodnocení

Šikovný, pěkný pomocník, ale pro mne do ruky je moc těžký. Potřebuji klasiku, vysavač s kolečky.

regine2*
hodnocení

0x

Kdo jednou v koupil DYSON, v životě by se neptal po jiném. Máme koupený před 18 roky a postupně nakupované v celé rodině a příbuzenstvu.

doplněno 13.06.20 06:55:

Pro neznalé vyhledávání - pro Česko - a v obvyklém menu se vybírá dyson.cz/... nebo podlahové dyson.cz/... u jiného obchodu alza.cz/... . Heureka vysavace.heureka.cz/...

id
hodnocení

Tato značka je jen v tyčkovém provedení a nebo neumím hledat.

re4zon
Dyson jsem si zkusil a radsi jsem koupil Miele, nehrabe se na nej ani omylem. A v zivote bych si uz nekoupil bezsackovy vysavac.
id
hodnocení

Vždy jsem měla sáčkové vysavače a myslela jsem si, že bude lepší bezsáčkový. Prosím, prosím, proč vám nevyhovuje bezsáčkový vysavač? Prozraďte neználkovi. Děkuji.

re4zon
Protoze neexistuje takovy, u ktereho by se nemuselo nadobu nekam vysypavat, a z toho je bordel. Sice u nektrerych minimalni, ale je a neluxuju proto, abych si to pak viril po byte. Pak protoze kazdy filtr v bezsackovem vysavaci se musi prat ve vode (a cekat az uschne), nebo nekam vyklepavat, a z toho je opet bordel. Jednoduse reseno - bud si zaplatite sacky (a komfort pouzivani a udrzby) penezi, nebo sacky mit nebudete a zaplatite to svou praci. Mne to za tech par desitek az stovek korun rocne nestoji. Takhle vezmu vysavac a pak ho uklidim, veskera jeho udrzba mi zabere tak dve minuty za rok. Upozornuju, ze musite mit kvalitni vysavac, ktery dokaze sacek naplnit aniz by ztracel vykon. Vsechny predchozi uz s napul plnym sackem mely co delat, soucasny ho narve jak fotbalovy mic a neni to skoro poznat. Takze paradoxne dam za drazsi sacky min penez, nez drive za levne.
id
hodnocení

Děkuji za vysvětlení. Uf, to jsem si oddechla, že problém je u všech bezsáčkových jen s bincem při vyprazdňování. To u mne nehrozíí, bydlím na samotě a doma bych nádobu nikdy nevyprazdňovala

Bezsáčkový DYSON. Jednou rukou zmáčknu zajišťovací čudlík a uchopím uzavřený hrnec s odpadem, jdu k popelnici, otevřu horní poklop popelnice, levou rukou uchopím hrnec a vysypu do popelnice. Zavřu poklop popelnice. Co je na tom složitého? Předtím jsem měl bezsáčkový Panasonic, u kterého se po zmáčknutí otevřelo dno a vysypalu do popelnice.

hodnocení

0x

Na aukru jsem z nouze cnost koupil málo používaný za třetinovou cenu Eta Aero a suer spokojenost-malý a výkonný a snad díky značce český.

id
hodnocení

Malý sympaťák, ale bohužel není bezsáčkový.

No nevím,po zkušenosti s bezsáčkem nyní jedině klasiku se sáčkem.Jedině že by byl stejně fortelný jako sáčkový.

kp*
hodnocení

0x

Proboha jen ne bezsáčkový ! co Vás k tomu vede? ušetřit za sáčky? bláhovost. Vysypávaní nádobky do popelnice a vyklepávání prachu z filtru - už nikdy více. všechen bordel dýchat, mít ve vlasech na oblečení. Jestli máte malý koberec, budete potřebovat dva sáčky za rok.

id
hodnocení

Třeba mě k tomu vede to, že nemusím shánět po okrese sáčky a nebo si je nechávat posílát a platit i poštovné.Každý nemá v dosahu pár km několik obchodů s tímto zbožím.

re4zon
Tak ja kupuju sadu filtru a sacku tak jednou za dva roky. Zhruba za 700 i s postovnym. To pak neni treba nic shanet.

id
hodnocení

Všem děkuji za odpovědi, už jsem trochu v obraze. Nevím proč nemám důvěru v zn. Sencor, možná zbytečně. Mají fakt sympatické prcky. Tak se rozhoduji mezi Sencorem a Etou, ta má kovové trubky a delší šňůru.

vysavace.heureka.cz/...

Jste bezva, třeba toto vlákno pomůže i někomu dalšímu, kterému trucne vysavač.

Značka SENCOR nesmí do mého bytu. Ušetření vyjde draho a "nervy" mám jen jedny.

hodnocení

0x

Jsem sama s malým psem a mám 2 vysavaše. Vetší Bosch na sobotní úklid a malý Sencor, na tyči, s káblem, místo smetáku. Visí na smetákovém háčku, stále připraven na práci kterou normálně dělá smeták. . Nemusím nic vyndávat a skládat. Ideální. *palec*

Pet 32 má pravdu. Je bezsáčkový, kontejner vysypu. Filtry neměním, ty oklepu a štětcem vyčistím.

pet32
hodnocení

0x

Mám sencor, je bezsáčkový, mám ho už 4 roky a jsem spokojená. Vysypávám venku, filtr vyperu a dám tam druhý, nádobu mohu lehce vymýt. Sací výkon výborný.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]