Nejste přihlášen/a.
Zdravím, neřešil ted někdo hypoteku kde mu vycházela nejlépe? nebo nějká ověřná kalkulačka a pak z ní se zajimat konkretně ... nevím ani zda je moc dobrá doba ted na hypo?(corona) chtěl bych půjčit 50% ceny nemovitosti. Příjem 17000Kč
Zdravím,
nejde nikdy říct kde by vycházela hypotéka nejlépe záleží na mnoha okolnostech. Ja si ji bral před rokem, ale myslim si že nyní je co se týče urokových sazeb podobná doba možná i něco lepší. Je potřeba banku vybrat i podle toho zda chcete hypoteku na koupi, nebo na rekonstrukci, v případě rekonstrukce je třeba zvážit zda chcete dokladat faktury a nebo si nemovytost budou jen fotit a posuzovat prostavenost. Na netu najdete spoustu porovnáačů hypoték, stálo mě to před rokem spousty času, nejlepší bylo si pak do excelu sám hodit vzorce a počítat a počítat, S konkrétním výběrem nám pomohl hypo poradce, ale díky těm mým propočtum jsem si mohl všechno overit zda vše sedí a je tak jak má být. -- Přece jen je to závazek na hodně dlouho je lepší se na všechno ptát ověřovat třeba 5 krát. Co se týče urokové sazby odvíjí se od banky, doby fixace, pojištění apod.. Hodně parametrů.
Pokud máte příjem 17000, tak nechápu, jak po splácení hypotéky chcete vegetovat? Jistě máte i jiné příjmy. Nebo prodejte třeba chatu atd.
No, myslel jsem spíš konkretní případy zda někdo v posledních dnech neřešil hypo a nectěl by se podělit s informacemi a od toho by se dalo pak odpíchnot samozřejmě s trochu pozměněnými čísly. Přece jen těch poskytovatelů je celá řada tak vybrat třeba jen tři nejvyhodnější.
pro dajka: jen pro vaši informaci nemám žadnou chatu atd. natož jiný nemovitý či movitý majetek,ani jiný příjem. A znám osobně i ty co pracují za minimalní mzdu( a představte si bydlet taky musí a dokonce i jíst musí) nad kterou já jsem stále v řádech tisíců. No asi patříte mezi ty co berou nasobně více...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.