Nejste přihlášen/a.
dobrý den, prosím poradit. chci koupit od jednoho z vlastníků kus pozemku -louky, kde je 5 vlastníků, a jeden z nich jsem i já. pozemek je nerozpacelován. je pravda, že prodávající se musí písemně /poštou doporučeně /nebo mejlem , zeptat všech spolumajitelů, jestli o pozemek nemají zájem? jestli ano, co když některý z nich neodpoví - kašle na to, nechce se mu.. anebo se třeba sejdou dva, co to chtějí také,který z nich má přednost? kdo dá víc tomu prodávajícímu, nebo koho si vybere on, anebo já, když už mám vedle této louky dům s tr.pobytem a i pozemek a tímto nákupem bych si jej chtěla zvětšit. děkuji.snad jsem to napsala trochu srozumitelně, nebo se ještě zeptejte - doplním info.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.