Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hluk a spaní

Od: charlotte589 odpovědí: 7 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, jestli má někdo zkušenost s hlukem při spaní (např. štěkající pes, hlasité ozvěny od sousedů apod.) Případně jaké je řešení. V poslední době nemohu usnout kvůli hluku od sousedů. Už jsem jim to říkala ale nic. A také se chci zeptat, zda existuje jiné řešení než špunty do uší (na začátku roku jsem měla problémy s uchem, tak se bojím, aby mi ty špunty nějak nepoškodily sluch)

Předem děkuji za každou užitečnou radu :)

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Nejlepší řešení je , se vystěhovat

alena*
Jojo,vystehovat je to nejlepsi co muze byt. Bezohlednost je hnus! Mam to samy nad sebou. Hlavne,ze jeden dela v bance a druha manazerku. Ty jsou nejhorsi! Kraval jako v blazinci!

111®
hodnocení

0x

voskové špunty do uší, koupíte v lékárně

alena*

[ Obsah příspěvku byl skryt moderátorem @kapkanadeje z důvodu porušení pravidel poradny. ]

alena*
hodnocení

0x
Dobry vecer. Nejdrive bych zasla za sousedy jako jsem to udelala ja.
Mam ten samy problem a zrovna dnes jsem to resila. Prosim vas hlavne to reste. Musite jim durazne rict,ze s tim mate problemy. Pokud se to nezmeni a bude to pokracovat dal tak si sednete a pisemnou formou spuseda vyzvete k tomu,aby byl v dome klid z toho a toho duvodu. Musite mit v ruce pisemne dolozitelny papir. Pokud nebude reagovat zajdete za majitelem nebo policii. Ja to taky tak budu resit. Na tyhle lidi musite v klidu a kdyz ne tak potom uderit po zlem. Jinak vas zacne sikanovat. Nedejte se!

mak*
hodnocení

0x

Na sousedský hluk bohužel normy nejsou a má to na starost obecní úřad. Můžete zkusit si tam stěžovat. Jiná věc by byla, kdyby to byl hluk od kimatizace, kotle nebo podobného zařízení, to řeší NV217/2016 a stačí dát podnět na KHS.

hodnocení

0x

Nejlepší je si zvyknout a nevnímat to. Ne všichni se to ale zvládnou naučit, což je škoda. Já co chi to neslyším a jsem v pohodě.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]