Dobrý den, zajímalo by mě, jakou kávu připravovat ve stánku s občerstvením. Jestli je vůbec třeba kupovat kávovar, nebo stačí varná konvice a jihlavanka? Dekuji
Brrr... Na českého turka z Jihlavanky dnes už chytnete jen zaryté turkaře. Na jakou... Kvalitní a kvalitně připravenou. Základem je espresso z kvalitní čerstvě umleté kávy. Všechno ostatní tak nějak vychází z něho. Pokud se stánek nespecializuje na kávu a budete ji vařit občas, tak si vystačíte s manuálním kávovarem a mlýnkem. Pokud bude častěji, tak určitě nějaký automat.
Vcera jste se ptal na kavovar, dneska se ptate na kafe.. kdyz nenapisete kolik za to chcete dat, kolik toho za den prodate a jaka je cilova skupina, poradnou radu nemuzete dostat. Ale muzete zakladat dalsi stejne otazky, jestli vas to bavi.
URČITĚ kávovar. S Jihlavankou a varnou konvicí to šlo před 25 lety, dneska jsme dál. Za absolutní, ale fakt absolutní a zoufale nouzové minimum bych považoval překapávač s kávou filtrovanou, ale turka fakt neee...
Turka bych se vůbec nebál. Naopak. Jako hasiči děláme pokaždý v létě několik akcí a turek bezpečně vede. Samozřejmě, nemůže být jenom turek, musí být i něco jiného, ale bez turka to nejde.
Jihlavanka zalitá vodou z konvice, to byste těch kafí moc neprodali, dnes už se předpokládá kávovar a ty komerční se cenově pohybují v řádech statisíců.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.