Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Provoz horkovzdušné fritézy, nevýhody?

Od: hofr odpovědí: 9 změna:
Koupili jsme z Lidlshopu novou horkovzdušnou fritézu za 999,- Clatronic a zajímalo by nás nejen vychvalování, ale jestli znáte někdo i NEGATIVA, která se neuvádí :). Cena zlákala ke koupi, ale není u toho krom 7 jazyčnėho český návod, tak to teď zkoumám a doufám v jednoduché použití nebo snad intuitivní zprovoznění *ee* Na YT jsem shlédl video a vypadá to, že se provoz může přerušit a potravu třeba zkontrolovat kdykoliv vyjmutím koše i bez vypínání a pokračovat dál jen opět vsunutím koše zpět *co*?
doplněno 10.06.20 17:17: Tak jsme vyzkoušeli postupně několik jídel a je to skutečně výborný spotřebič, úspora času a energie, snadná příprava, vše chuťově lepší než z trouby a taky jednoduchá údržba. Hluk skoro žádný a bez kouře, takže asi fakt bez negativ *palec*

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Za 999 Kč bych od toho nic většího neočekával a na ty negativa časem přijdete sami

hofr
hodnocení

Akční výhodná cena není na závadu, ta samá fritéza je na jiných shopech za víc kaček. Máte-li zkušenost s provozem, budu rád za dobré rady, nebo inspiraci s recepty.
jenda2*

Naše zkušenost je, že jsme ten krám vrátili. Např. hranolky byly hnusné, oproti klasickému smažení. Jídlo celkově vysušené díky proudění vzduchu.

hofr
hodnocení

Tak jak je možné, že si to tolik majitelů chválí? Nejen v recenzích eshopu, ale třeba i v jiných diskusích. Kupovali jste v poslední době nějaký ten nový výrobek nebo už dřív? A není lepší vkládat hranolky už rozmrazené nebo čerstvé?
jenda2*

Chválí to jedině nastrčení jako kupci. Nikdo jiný.

hofr
hodnocení

Kdybych to osobně nevyzkoušel, tak bych taky pochyboval, že to má tolik pozitiv, ale teď už většině recenzí věřím :)
jenda2*

Proč ne. Pro mě je to hnusné jídlo a dál není co řešit.

id

Vaši fritézu neznám, mám několik let jinou a používám jí minimálně 3 x do týdne. Nedám na ní dopustit. Všechny fritézy nejsou stejné, kdo by na moji nadával, tak je to pouze jeho neschopnost uvařit dobré kvalitní jídlo.

hofr
hodnocení

Jenda píše, že fritézu vrátil, ale neuvedl značku, možná mu jídlo bez tuku nevyhovuje, má zřejmě raději mastnější, ale je to jeho věc. Já jsem rád, že jsem neodolal a zakoupil :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma horkovzdušná fritéza

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]