Nejste přihlášen/a.
Znáte nějakou firmu, která je prodává?
Zkoušel jsem uhlíkové filtry Simplehuman, ale nefunguje to.
Většinou jakákoliv např. jedlá soda, co má pachy absorbovat (už si to nepamatuju, který látky přesně) nefungujou, nedoporučujte mi pachy překrývat. To neni řešení. Děkuji.
Po třech dnech nám v kuchyni v koši nic nesmrdí, používáme velký sáček z mikrotenu do koše a slupky loupu do malých sáčků od zeleniny a ovoce. Když narazím na uhnilou bramboru, dám ji do dvou sáčků, nic potom není cítit.
Je to prosté, papíry, čisté plasty a čisté plechovky, vybité baterie, sklenice a láhve a další odpady nesmrdí, dávají pěkěně roztříděné se do zvláštní tašky nebo krabice a pak do tříděného odpadu. To je většina odpadu.
Ta trocha mokrého odpadu, který by mohl plesnivět nebo smrdět se dá dát do maličkého koše, například z uříznuté PET lahve do které se vloží použitý mikrotenový sáček aby ještě naposledy posloužil na pytlíky od čaje, slupky od brambor nebo banánu, listy z květáku, skořápky od vajíček, plechovky od rybiček (ty vyhodit do nejdřív), kosti z kuřete, nejedlé odřezky masa, atd, atd. Nebo i suchý odpad - slupky od buráků, papírky od bonbonů, alobalové obaly od sýrů, od čokolády apod.
Při odchodu z domu stačí mikrotenový sáček s "malým" odpadem z koše nebo koše u užíznuté PET lahve vyndat, zavázat, aby se to nevysypalo po cestě, vzít s sebou a vyhodit do popelnice.
Nejhůř smrdí vajgly od cigaret, ale kuřákům to voní, nevadí jim to.
mm, nebaví mě to denně vynášet.
hh. jinak funguje dobře. jen mám byt s kk, tak to neni ideální.
EDIT: lépe řečeno ono smrdí i když tam hodíš např. slupku od banánu, či pomeranče - mandarinky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.