Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Bitumenová krytina - jakou stranou nahoru

Od: jiristransky® odpovědí: 11 změna:
Potřebuju na přístřešek položit koupenou bitumenovou vlnovou a nevím, jakou stranou ji dát nahoru a jakou dolů. Na jedné strane je vlnovka hladká a na druhé s takovým matným vzorem - viz foto. Jaká strana patří nahoru a jaká dolů?
Bitumenová krytina - jakou stranou nahoru

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

2x
Na 99÷ hladkou nahoru.
hodnocení

Já jsem spíš myslel že tou matnou - na tě hladká je na krajích bitumenové lepidlo nebo tak něco. Logicky bych dal taky nahoru tu hladkou aby sníh sklazaval dolů lépe.prave proto se ptám abych to pak nemusel předělávat
mihat
Hrubou nahoru.
hodnocení

:D tak jak teda :D zatím je to 50/50 :D

hodnocení

2x

Hladká strana je rubová, kdyby jste si koupil barevnou , tak barva je zvrchu krepovaná a zespod je hladká černá

hodnocení

Super díky moc za radu. Příští víkend se na to vrhnu

hodnocení

0x

obi.cz/...

takto: zvětšete si obrázek.

hodnocení

Díky dám to tím hrubým nahoru. Sice tam jsou písmenka jako CE ale to asi nevadi
re4zon
To mi prave prijde jako nesmysl, vetsinou je potisk na rubu. Nejaka znacka nebo vyrobce nebyla uvedena tam co jste to kupoval?
hodnocení

Je to Gutta z obi
hodnocení

Je to přesně to, co poslal Milan cukrář. Akorát ne červený ale černý

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]