Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Rozmražení masa

Od: jsah odpovědí: 4 změna:

Hloupý dotaz, ale přesto... Jedu autobusem asi 4 hodiny, beru s sebou zmrzlé kuřecí maso, protože v místě není žádná prodejna, rozmrazí se mi to během cesty? Chladící krabici táhnout nemůžu, ale existují nějaké sáčky speciální?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

re4zon
hodnocení

7x
Staci to obalit dvema rucniky. Akorat uz bych to pak do mrazaku nedaval a spotreboval.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, pokud nemáte thermotašku, tak maso v igelitu zabalte alespoň do novin (nikoliv do letáků) a mělo by vydržet. Na místě by bylo dobré hned maso spotřebovat (už ho znovu nezamrazovat). Ono cestou zřejmě "povolí", ale zkazit se nestačí. Zdravím!

hodnocení

1x

V Globusu prodávají speciální termosáčky 25 x 35 cm na potraviny pro uchování zmražených potravin do 2 hod.

iglobus.cz/...

hodnocení

1x

. V Lidlu jsem koupila tašky do mrazáku, jsou dvě v jednom balení, mám je stále v mrazáku a když jedu ve vedru na výlet, postavím do tech namražených tašek lahve s pitím. Jsou to v podstatě sáčky s oušky, prostě taška na flašku, má takové bublinky, které se namrazí. Nezaberou skoro žádné místo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]