Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sirup z medovky, maty

Od: adelka33 odpovědí: 2 změna:
Prosim vas, mozem spravit sirup z medovky a maty ked som ho zaliala teplou vodou a luhuje sa? Neviete mi poradit dalsi postup, kedy to precedim a kedy dam cukor a kyselinu citronovu? A ci vobec z toho bude sirup, ked vsade pisu ze studenou vodou sa maju byliny zaliat a tak stat 24 hodin, potom neviem dalej vsade pisu inak ze zohreje sa vyluh bez kvetov,byliniek a prida sa cukor, citron, zohreje sa a naleje do flias. Ci cukor a citron pridam za studena a az potom zohrejem? A nemam to vyhodit radsej ked som zaliala bylinky teplou vodou? Ze z toho sirup nebude, ked je to vlastne čaj. Podari sa sirup aj tak? Dakujem za pomoc.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

veronica
hodnocení

0x

Mám návod na cloudu, ale tam je použita kyselna askorbová. U nás stojí kilo AK asi 200 Kč.

PDF v zipu: mega.nz/...

adelka33
hodnocení

Dakujem pekne, zaujimave, kto prisiel na tie percentá, paci sa mi, ze tam neni tolko cukru ako pisu inde. No to pocitanie, sa aj zapotim, ale dakujem pekne.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]