Nejste přihlášen/a.
Prosim vas, mozem spravit sirup z medovky a maty ked som ho zaliala teplou vodou a luhuje sa? Neviete mi poradit dalsi postup, kedy to precedim a kedy dam cukor a kyselinu citronovu? A ci vobec z toho bude sirup, ked vsade pisu ze studenou vodou sa maju byliny zaliat a tak stat 24 hodin, potom neviem dalej vsade pisu inak ze zohreje sa vyluh bez kvetov,byliniek a prida sa cukor, citron, zohreje sa a naleje do flias. Ci cukor a citron pridam za studena a az potom zohrejem? A nemam to vyhodit radsej ked som zaliala bylinky teplou vodou? Ze z toho sirup nebude, ked je to vlastne čaj. Podari sa sirup aj tak? Dakujem za pomoc.
2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
veronica
0x
Mám návod na cloudu, ale tam je použita kyselna askorbová. U nás stojí kilo AK asi 200 Kč.
PDF v zipu: mega.nz/...
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]