Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, vyrobil jsem sice už pár nožů, ale zatím byly věechny udělané z pilníku, což sice není betonářská ocel 10xxx, ale zajímalo by mě, jestli je tato ocel vhodná, nebo by se dala sehnat nějaká lepší. Ano, dá se koupit polotovar nožířské oceli, ale to už potom ztrácí ono kouzlo domácí výroby .
Mám pár tipů - pružinová ocel, nějaká nerezová ocel, damašek (ale ten asi nepřipadá v úvahu, musel bych ho asi kovat doma v krbu ).
Co byste radili?
Děkuji.
Strojní pilovej list- drží perfektně ostří,ale křehká jak s tim trochu zapáčíš praskne a pokud se chystáš nejtovat střenky a budeš dso toho vrtat tak hodně štěstí. já si musel půjčit speciálně broušenej vrták ,protože s obyčejnym budto praskaj vrtáky nebo i nůž. Já většinu nožů dělal z 14 260 což bylo nejlepší co se u nás ve fabrice dalo sehnat akorát mi kovář prokoval čepel a já to ještě po komplet dodělání prohnal kalírnou.
Ze strojniho piloveho listu muzu take doporucit. Uz sem jich z nich udelal nekolik. Ale je potreba popustit, pac jsou prilis krehke. Jako pilnik ne, ale i tak je to na nuz prilis. Mivaji min. kolem 64HRC, coz je sice na rezani super, ale prakticky pri dane tenkostennosti jako nuz nepouzitelne. Respektive je uplne nejlepsi cely material vyzihat nameko, pac jednak se s tim pak mnohem lepe pracuje a jednak stejne pri rezani a brouseni pri nedostatecnem chlazeni dojde k lokalnim popusteni a vysledna tvrdost je nekonzistentni a diskutabilni.
Takze vyzihat na meko, vyrezat, vyvrtat a vybrousit dle potreby, znovu vyzihat po obrabeni pro snizeni pnuti a zuslechtit (kalit a popustit) na 58-62HRC. 58-60 pokud to bude spise ala tabornicky nuz, at neco vydrzi, 60-62, pokud to bude spise ala kuchynsky nuz, at vydrzi co nejdele ostry.
To je sudlatko. Z toho leda tak nejaky maly zavira. 1mm je moc tenke a list je i prilis uzky. To bude dost omezovat, co se tyce tvaru, hlavne pokud z toho chces i celou rukojet, coz predpokladam.
Ted sem smeril, co pouzivam ja, a to ma 2.5mm, coj je asi na hrane rozumneho minima, aby slo vybrousit ostri a pritom si zachoval jakousi bocni pevnost a sirku ma 45mm, coz si uz i umoznuje vymyslet, co se tvaru a finalni vysky ostri tyce.
Kolega z práce (železniční dílny) mi říkal že nejlepší nože se vyráběly v tovární kovárně z rozkovaných výfukových ventilů ze sovětské lokomotivy "Sergej". Ani prý nerezly, ten materiál byl vynikající. Prý lepší než z mašin ČSSR produkce.. Vykované čepele bylo možno zakalit, popustit v tovární kalírně, v nástrojárně vybrousit břit a vyleštit, ve vylévárně zalít roztaveným hliníkem do formiček - obtisklých podle tvaru držadla nože dle vlastní volby.
Obrázek je z Wikipedie
ocelí na nože je hodně stačí si vybrat třeba N690, D2, elmax, M390, rwl34, vanadis, K390 ale jde to do peněz a hlavně většinu v domácích podmínkách nezakalíš třeba ty práškovky nějaky kalení do vody na to zapomenout a nechat zakalit v kalírně
Kovat se dá i z ložiska - taky hodně dobrý materiál. Pak ale nutno tepelně zpracovat (kalit a popustit), což chce vybavení a zkušenosti + znát teploty a výdrže..
Bez kalení jsou vhodné pily na dřevo - jsou měkčí a ne tak křehké jako pily na kov. Jak listy tak kotouče. Řezat/ brousit pomalu a chladit. Dírky do kalenýho lepší nevrtat, ale vyříznout laserem nebo vodním paprskem (dnes běžně dostupné ve spoustě fabrik)
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.