Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak odstranit vlhkost z domu

Od: josepha* odpovědí: 8 změna:

dobry den poradi mi nekdo jestli je tohle nejlepší zpusob jak odstranit vlhkost z objektu připadně poradil co a jak a k čemu vlastne slouží ta nopova folie

Jak odstranit vlhkost z domu

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Josefe, ale takto to nejde, rád Vám poradím, ale zkuste ICQ 55180641, nebo skype: milancukrar, 603902651

hodnocení

1x

vodorovnou hydroizolaci udělejte rovně, bez zubu!

josepha*
hodnocení

dekuji taky se budu snažit to udelat v jedne rovine všude i když nevim proč? ale nekde se tomu asi nevyhnu, jinak bych mel nekde tu izolaci tak 0,5m nad vnitřní podlahou, a zuby už jsem ale videl

doplněno 19.01.10 15:20:

a je mezi nimi rozdil?

Jak odstranit vlhkost z domu #2

Ja se zeptam naopak. Mate nejaky duvod proc tam ten zub delat? Pokud ho tam udelate bude zdivo (na obrazku oblast oznacena zelene) vlhke a v zime vam to tudy bude promrzat, kondenzovat voda z interieru, plisne atd.

Jak odstranit vlhkost z domu #3
josepha*
hodnocení

no ja myslel že to tak bude lepší když to bude nad podlahou a ty zuby jsem myslel ze nemam delat po obvodu zdi a to je i ten duvod proc by tam byl ten zub:

Dle me by to spravne melo vypadat takto - viz obrazek a zelena cara.

Jak odstranit vlhkost z domu #4

jabraka*
hodnocení

0x

Odpovídá to na předešlý diskuzní příspěvek.

Nopovka nevysuší základy,ale pomáhá provzdušňování a odvětrání.

JABRAKA

josepha*
hodnocení

no a jde tady udělat neco víc-líp

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]