Nejste přihlášen/a.
Dobrý den
Mohl by mi někdo doporučit elektrický průtokový ohřívač vody na chatu? Potřebuju dvě odběrná místa (sprcha,dřez,pop.umyvadlo).
Popřípadě má někdo s tím zkušenost.Dík
Moje zkušenost je zcela opačná. Máme to v práci a aby to ohřálo vodu tak to musí téct pomalu po kapkách. Myslím, že lepší je malý (5l) zásobník vody. Průtokáč má spotřebu asi 3.5 kW a více. Unese to váš el. rozvod?
doplněno 30.01.10 20:16:Teď koukám, že to chcete taky na sprchu, tak to abyste měli alespoň 13kW.
Já jsem řešil (a vlastně ještě řeším) problém možného zamrznutí vody ve spotřebiči v zimě. Chatu totiž využívám rekreačně od jara do podzimu. Sháněl jsem nějaký spotřebič, ze kterého by šla voda vypustit ale žádný jsem zatím nenašel . A odmontovávat každý rok se mi nechce.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.