Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Adresa?

Od: petrg odpovědí: 7 změna:
Zdravím, chtěl bych moc vědět kde je toto místo. Vím že to je v Předmostí 1984 a to je vše.
A také jestli někdo, kdokoli má nějákou další fotku z Předmostí rok 1984-1986 a mohl by jí sdílet byl bych vám hodně vděčný.

Adresa?

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

9x

Přerov Předmostí,křižovatka Hranická,Teličkova,U pošty...

doplněno 27.05.20 21:46:

Ještě - fotky hledejte u pana Rosmuse...

petrg
hodnocení

To jsem si také myslel ale když se koukněte na levý panelák tak to vypadá jakoby byl naproti tomu maličkému domu či co to je. A u pošty ten dům je úplně v zadu. Možná to jen zkresluje ten fotoaparát.
berger*

Já si to nemyslím,já to vím*smich*. Ten malý dům je fara,je k tomu přilepený kostel,stojí dodnes. V tom paneláku vlevo v prvním vchodu jsem 20 let bydlel... Pošta byla - na té křižovatce doleva nahoru. Potom ji udělali v domě služeb,který na fotce ještě není. A dnes je v budově napravo,ta na fotce také ještě není...

hodnocení

6x

Očividně je to tady:
mapy.cz/...

Adresa? #2

hodnocení

0x

berger + genehawkins - hádat se nebudu, neznám to tam, ale na černobílé fotce je rozestavěná (tedy nová) docela velká křižovatka, která na barevné fotce není (že by jí zrušili?). Také ta údajná fara s kostelem (která údajně stojí dodnes) na druhé fotce jaksi chybí. Navíc na barevné (novější) fotce chybí jeden panelák, který určitě nikdo nezboural.

Ta místa jsou si hodně podobná, ale podle mě nejsou totožná.

berger*

Magdone,ta fotka působí zhuštěně. Je na ní i vidět uprostřed nahoře rohový dům v křižovatce Hranická,Popovická a Sportovní,ten také stojí. Projeďte si to googlemapama... Ta barevná fotka - je výše,fotograf má křižovatku za zády...

Adresa? #3
Adresa? #4
Adresa? #5
ladis*

Magdon, ty si neumis projet streetview na mapycz a google? I ta fara s kostelem tam je

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]