Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co a k čemu to je a jak se to jmenuje?

Od: hlavicka odpovědí: 6 změna:

Po otci mi zůstalo spousta nářadí a některé ani nevím co a k čemu to je a jak se to jmenuje a rád bych to zjistil. Otec byl zámečník a domácí kutil. Dělal i klempiřinu a jiné řemeslnické práce. Přikládám obrázky dvou různých nářadí a budu rád když mi někdo pomůžete určit co a k čemu to je a jak se to jmenuje.

Co a k čemu to je a jak se to jmenuje?
Co a k čemu to je a jak se to jmenuje? #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Strojařský úhloměr a šraňkovací kleště na pilu.

hlavicka
hodnocení

Děkují za rychlou odpověď. Tak ty názvy mi nic neříkají a ani nevím na co a jak by se to dalo použít.

hodnocení

4x

To co máš vymysleli machři už dávno a nějaký lasery nevím jak by to vypadalo. Strojařský úhloměr- nastavíš úhel, stupně jsou na tom klečku a orýsuješ na plech nebo načmáráš na devo.Šraˇnk je vyhnutí zubů pily do stran,jinak pila řeže na ho... Podívej se na jakýkoliv pilový plátek a uvidíš že zuby jsou vyhnuté do stran jinak by se pila svírala a ty by si ji v řezu těžko tahal. Každý kutil ti za takovej vercajk utrhá ruce.

hlavicka
hodnocení

A jakou přiblížnou hodnotu tyto nářadi můžou asi mít?

ladis*

Cenu stareho zeleza az nizsi stokoruny.

kolik stoji novy jsem ti napsal nize, co se aspon podivat?

ty kleste mam v supliku, nasel jsem je v jednom baraku. Uhlomer podobny mam take. Je to vice mene bez hodnoty.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]