Nejste přihlášen/a.
Prosím o radu.Potřebuju vybetonovat věnec na ubouraný komín.Bourání bude ukončeno asi 10cm pod úrovní stropu a kominík chce abych před tím než budu dávat komínové bloky udělal na starý komín věnec. potřeboval bych nějaký rychle tuhnoucí beton nebo nějakou příměs.Internet je toho plný ale zkušenost je nejlepší rádce.Předem DÍK. Jo to ubourání bude v koupelně tak nechci aby tam foukalo z půdy.
Jedenkráte jsem s takovým dělal -druhý den byl uprostřed vzdutý a vůbec nebyl tak tvrdý jako by byl normální jemný potěr kterým jsem to nakonec musel dodělat-ten rychletuhnoucí jsem kelňou rozebral!ˇšlo o pruhy betonu od cca5cm po 15cm šířky a tlcca5cm,délka pkd pamatuji dobře 2,5m.
Feri vůbec bych se s tím nepáral jistě na to nepotřebujete ještě ten den pokračovat a pokud budete druhý den pokračovat-nic se nestane a pokud to uděláte v Pá a pokračovat v Po tuplem nic se nestane.není to věnec který byude nést další x pater domu!
Abych se přiznal, čekal jsem na váš názor. Na tenhle knauf jsem odpoledne koukal, ale nemám s ním žádné skušenosti.Ten beton tam bude jenom aby se spojil starý komín s novím.Díky.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.