Nejste přihlášen/a.
zdravim...medzicasom som dokoncil stavbu malej predsiene ,strop je pod stechou,takze sa nabili hranoly,na ne osb desky,od spodu esp,kleber,sietka a z vrchu som vlozil medzi hranoly na osb desky sklennu vatu 10cm...mno,este mi z nej kopa ostala,je lepsie ju dat este z vnutornej strany alebo ju dat na tu sklennu vatu z vrchu?hned sa aj spytam,ci sklennu vatu z vrchu mozem uzatvorit dalsou osb deskou alebo je lepsie ju nehat len tak polozenu?zo spodu pojde este sadros,tak preto sa pytam...dakujem
nejak plavu ve vasem slozeni stropu upresnete to.
OSB nedavejte mezi izolaci a ani jako zaklop nad izolaci.
Ve vasem pripade by melo byt slozeni stropu:
1. prkeny zaklop s mezerama nebo zadny
2. izolace mezi tramama
3. izolace pod tramama (nebo nad tramy)
4. parozabrana
5. sadrokarton
teraz to mam takto,idem do spodu:
1.polystyren 3cm co ostal-zasietkovany+kleber
2.osb deska nasrobovana na hranoloch
3.medzi hranolmy sklenna vata 10cm
mam este kopu sklennej vaty 10 cm,takze lepsie je:
1.sadros
2.parozabrana
3.sklenna vata 10cm
4.polystyren 3cm co ostal-zasietkovany+kleber
5.osb deska nasrobovana na hranoloch
6.medzi hranolmy sklenna vata 10cm
alebo:
1.sadros
2.parozabrana
3.polystyren 3cm co ostal-zasietkovany+kleber
4.osb deska nasrobovana na hranoloch
5.medzi hranolmy sklenna vata 10cm
6.polozit na sklennu vatu este raz cely pas,co mi este ostal a tym prekryt aj hranoly
?
1.sadros
2.parozabrana
3.sklenna vata 10cm
4.polystyren 3cm co ostal-zasietkovany+kleber
5.osb deska nasrobovana na hranoloch
6.medzi hranolmy sklenna vata 10cm
alebo:
1.sadros
2.parozabrana
3.polystyren 3cm co ostal-zasietkovany+kleber
4.osb deska nasrobovana na hranoloch
5.medzi hranolmy sklenna vata 10cm
6.polozit na sklennu vatu este raz cely pas,co mi este ostal a tym prekryt aj hranoly
co je cervene vyhodit, pokud to nebude mozne dat izolaci az nad OSB, jinak ti zvlhne, je nutne aby vzdusna vlhkost mohla z izolace ven, takze tva druha varianta by sla pouzit.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.