Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stavba RD

Od: vitaly odpovědí: 13 změna:

Dobry den,chci postavit RD bungalo o rozloze 12krat12 m kolik by stala zaklsdova deska, prace bez materialu? mne nabydly cca 200000 je to moc?

13 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

lolipop
hodnocení

0x

myslím že není, ale obecně se neřiďte cenou jednoho dodavatele, poptejte jich tak 10 (tzn. abyste měla 10 odpovědí, pokud odpoví jen 2, poptejte dalších 10 a tak dále dokud nebudete mít 10 odpovědí). Z těch nabídek neberte ty nejlevnější, ale nějaký ten průměr.

doplněno 25.05.20 17:24:

Po shlédnutí internetu je průměr 3tisíce za m2. u vás - 12x12 = 144m2 mi cena průměru vyšla na 432 000 kč.

vitaly
hodnocení

dekuji moc

berger*

Lolipop,nepřehlédl jste "práce bez materiálu? Mně to kalkulátor včetně materiálu spočítal od 280tkč... S betonem,ztraceným bedněním,sítěma...

krtek6

čéče...ještě jsem nevzal ani tužku do ruky, ale za ty prachy to mile rád udělám aj na druhém konci republiky *smich2* za půl mega to musí být aj s hrubou stavbou

@berger jako že by to bez materiálu stalo 2x víc než s materiálem? :-D
krtek6

tak hoši...dost bolo srandy...mám to sčotlé... deska ideální čtverec 12x12 na ideálním pozemku v ideálních zakládacích podmínkách... 205tis s DPH a komplet na klíč...jestli chce někdo 200tis jen za práci...ať jde s prominutím do řiti:)

...

-sejmutí ornice, složení bokem

- výkop rýhy (60cm x 80cm)

-beton rýhy

-bednění a odbednění desky

- výztuž desky

- beton desky (15cm)

berger*

Mikihans,píše mu,že za dvě stovky to není moc. Mi přijde,že ano,protože to s matrošem vyleze na půl mega. A vidím,krtek6 to spočítal...:-D

michalverner
hodnocení

0x

Pokud je možné že toto na fotce vyšlo na 11 000 000Kč tak si i myslím že je to málo.Posledně se tu řešila pitomá koupelna s nejlevnějším vybavením na kterou prý těch 200 000 ani zdaleka nestačí a vy z toho chcete stavět celou desku.

Stavba RD
krtek6

tady na té fotce je kamenný základ, nadzákladové sloupy, dřevěný okna, pohledové dřevo (vyjma osb) a další chujoviny, díky kterým se to prodražuje...troufal bych si i tvrdit, že je to dotační akce takže tam se to těží pěkně ty prachy...a určitě to není 12x12 na "zelené louce" ..je tam vidět, že tam je odkopanej svah, kterej je za barákem...

a koupelna za 200tis proč ne...záleží na velikosti, členitosti, kvalitě obkladů a zařizováků...mě samotného blbá koupelna 1,3x1,3m + vana 0,6x1x6 vyšla cca na 75tis a to mám svépomocí... a porovnávat základy s koupelnou má asi stejnou váhu jako porovnávat auto fabii s ducati motorkou...úplně mimo mísu

michalverner

krtek ...pointa je v tom že na fotce se jedná o přestavbu.Tzn. svah v původním stavu a kámen s betonem pouze v povrchové úpravě.Za těch 11 000 000 je pouze dřevo,oprava povrchu betonu a střešní krytina-šindel.Ještě dopíši...ta koupelna-panelák...majitel chtěl vše nejlevněší-pouze funkční.Podle rádců 200 000 zdaleka nestačí.

Ja jsem delal koupelnu 2,5x3,1m a vysla na cca 60 s praci. Za takovou sumu to musi byt i s yakuzou, a zpatyma kohoutkama.

hodnocení

0x

Nas stala zakladova deska 200m2 asi 450tis.

krtek6

vše je závislé na zakládacích poměrech a taky co vše je myšleno po pojmem "základová deska"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]