Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
na chalupě se po 50 letech vyboulili parkety, cca 60 cm x 60 cm.
Tehdy se na původní beton nanesl " dřevobeton " , cca 5 cm, to byly piliny,písek a málo cementu.
Na to jsme nalili Vlysex, do toho se položily čtverce malých parket. / stály asi 12 Kč za metr /. A bylo to dobré 50 let.
Jak to opravit- čím odisoluvat?
Díky Honza.
Nejprve musíte určit příčinu vyboulení. Možná zemní vlhkost skrz dožívající hydroizolaci, možná nějaký zátek od nefunkčního okapu, možná nějaká podzemní voda deroucí se k povrchu atd. Takže to bude chtít sondu, místo odhalit a pak zkoumat dál a to v souvislostech. Jestli to je jen lokální místo, nebo je to na větší ploše? Chce to projít na místě, všímat si věcí jako havarijní zátek od porušené kanalizace, vody nebo topení atd. Tedy fundovaná návštěva od odborníka. Tady to nevyřešíme. Příčin a řešení je pak celá řada.
Anebo mu na parkety vytekla voda? Tohle mi udělalo, když mi vyteklo topení tak se parkety zvednulyTohle mi udělalo, když mi vyteklo topení tak se parkety zvednuly.
Jsou nalepené na jakém jsi asfaltu řekl bych, jak to co nejlepší jednodušší opravit by mě zajímalo, žádná vlhkost zespoda není, díky. ZN.: žádné větší akce
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.