Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak opravit kotel protherm tiger

Od: ladka* odpovědí: 1 změna:

Chci se zeptat jestli někdo nemá zkušenost s poruchama na tomto kotly tiger turbo 12 KTZ -ZP,12 KW zásobnik 45 l. .má závada se projevuje tím že kotel někdy běží týden někdy ale jen par hodin tlak drží, teploty na displeji jsou signalizovány ,dříve se na displeji znazornoval napis F1 .kotel je po revizi ,porucha se projevuje jen v zimnim režimu dekuji . dekuji pleva

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

leo444
hodnocení

0x

Taky se mi projevovaly u turbo kotle záhadné výpadky,také jen v zimě.Mám také turbo,odtah přes zed.Servisák mi poradil at zkusím vyčistit konec toho odtahu venku,prý je tam nějaké přisávání,když mrzne prý to zamrzá,stačí jen vytřít prstem,nebo hadříkem.Dělám to preventivně °1 za rok od té doby je klid...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma kotel protherm
Otázky na téma protherm
Otázky na téma protherm tiger

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]